2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسو وقتی میفرستم انگار کیفیتش میاد پایین...حالا فردا باز امتحان می کنم و بیبی می ذارم

انشالله که بارداری،تجربه شخصی من اینکه هرچی بیشتر به بارداری فکر کنی و استرس داشته باشید اصلا نمیشه اما وقتی کاملا بی خیالی،خیلی راحت انفاق میوفته

یه هاله خیلی کمرنگ داره

موعدت کی هست؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
یه هاله خیلی کمرنگ داره موعدت کی هست؟

تقریبا یه هفته گذشته... اخه این ماه اولین بار بود ک حدود ۸ ۹ روز بعد نزدیکی یه لک قهوه ای دیرم که فقطم همون یه بار بود

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇
تقریبا یه هفته گذشته... اخه این ماه اولین بار بود ک حدود ۸ ۹ روز بعد نزدیکی یه لک قهوه ای دیرم که فق ...

خب برو آز بده عزیزم

الان دیگه نشون میده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خب برو آز بده عزیزم الان دیگه نشون میده

آره تنها راه اطمینان همینه. میرم انشاالله

یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ میبینم، خیلی کمرنگ،چند دقیقه گذشت هاله انداخت؟

شاید ۱۰ مین. البته چند ساعت قبلشم گذاشته بودم که خط t کلا سفید بود یعنی هاله شیری رنگ داشت. این دومی بود بعد ۳ ۴ ساعت

یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ میبینم، خیلی کمرنگ،چند دقیقه گذشت هاله انداخت؟

دقیقا خیلییی کمرنگه!

بنظرم برو تر از بده الاقل خیالت راحت میشه،،من خودم به هرچی فکر میکردم جز بارداری,خ خخخ وقتی دوتا خط دیدم داشتم از غصه سکته میکردم،،غروبش رفتم از،ماشالله بتا م رو ۲۰۰۰ بود،،الان واقعا خداروشکر میکنم،

بنظرم برو تر از بده الاقل خیالت راحت میشه،،من خودم به هرچی فکر میکردم جز بارداری,خ خخخ وقتی دوتا خط ...

اره باید برم. منم قصد بارداری نداشتم... الانم چون دیر کردم و لک لانه گزینی دیدم همش فکرم مشغوله، اما آزمایش دیگه صد در صده... خداروشکر انشاالله بچت همیشه صحیح و سالم باشه😍