2777
2789

ژل

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا صابون برا پوست خوب نیست. اخرین بار من خریدم 14 .الان رو تو گوگل سرچ کن قیمت جدیدش میاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

پن از همه چی بهتره، من پوستم چرب، پن فیس دوکس استفاده میکنم هم‌ جوش نمیزنم هم چربی پوستم متعادل شده

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

ژل سینره واسه من خوب تبود

شستشو ۳منظوره گارنیه بخر

یافوم شستشو اوتی 

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
چقده

گارنیه ۵۷

اوتی ۱۲۸

ژل خوبه من رفتم دكتر يه ژل گفت خريدم كه توش اسكرابم داره و خيلي خوبه يه مدت نخريدم سينيره خريدم  پوستم داغون شد باز با اون ادامه دادم خيلي راضيم اسمشم ژل اسكراب پريم لوفا هست ايرانيه من آخرين بار ٤٥تومن خريدم دو سه سال پيش ٢٣تومن ميخريدم يه دكتر پوست بود تو نت خوندم نوشته بود كه از ژلهايي استفاده كنين كه اسيد سياليسيك يا نميدونم چيزي تو اين مايه ها توش داشته باشه كه چربي رو كنترل كنه من دو سه تا ژل خريدم كه توشون نبود فقط تو پريم بود حتما بخر پشيمون نميشي

من پوستم چرب، اگ میخوای صابون استفاده کنی باید ی صابون خوب بخری حتما واسه پوستتم مناسب باشه من از صابون استم سل استفاده میکنم قیمتشم 80 تومنه واقعا خیلی خوبه اصلا پوست و خشک نمیکنه و هرچی جوش و لک داشتم با مرور رفت😊