2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه از قبل ازش شناخت نداری و ازدواجتون سنتی بوده 

به خودتون یکم فرصت بدین برای شناخت بیشتر خودتون و خانواده ها

نهایت زمان عقد رو کوتاه کنید

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

خوب بستگی به خیلی چیزا داره..اینکه رابطه و ازدواجتون قطعیه و با هم خوبید یا فردا پس فردا میخوای بگی نمیخوامش؟؟

یا اینکه مهمتر از همه تو خانوادتون این ایراد بزرگی هست یا نه وقتی بفهمن..مثلا تو خانواده ما زمان عقد این اتفاق افتاده و از هیچ کس انتظار نیست نباشه... کسی هم ناراحت نمیشه.. ایراد حساب نمیشه... ببین تو خانوادت چطوره.... خوب اگر باشه خوب هم خودت لذت میبری هم خیلی صمیمیت بیشتر میشه با شوهرت

ولی ه شرطی که اوز اونا نباشه که بعدا بگه خوددار نبودی یا از اول شل بودی.. اگر باردار بشی چی میشه؟؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
نه اگه از قبل ازش شناخت نداری و ازدواجتون سنتی بوده  به خودتون یکم فرصت بدین برای شناخت بیشتر ...

ما ۶سال باهم دوست بودیم رابطه ای نداشتیم حالا نمیدونم رابطه کامل انجام بشه یا نه

رابطه شخصی و خصوصی هست خودتون باید تصمیم بگیرین 

اینجا هم هرکس براساس تجربه شخصی و فرهنگ خانواده خودشون نظر میده لزومن تجربه شون بدرد شما نخواهد خورد

اما اینو بدون اگر بذاری بعد عروسی دیر نمیشه و چیزی از دست نمیدی  ایشلا تا همیشه برای هم هستین عجله نکنین

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر