2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم؟

ببین عزیزم منم عقدم خودم نظرم اینه ک بهتر ادم همه جوانب و بسنجه اگ خدای نکرده یه اتفاقی افتاد و ادم خواست جدا بشه اونوقت ادم چیکار کنه بعدشم دیدم ک میگما اینا ک رابطه داشتن تو عقد شوهراشون خیلی حول و والا عروسی و نداشتن میگفتن تا ۵ سالم ک عقد باشیم طوری نیس ولی الان شوهر من دیگه خودشو داره ب اب و اتیش میزنه ک امسال بریم سر خونه زندگیمون رابطه خوبه ولی ن کامل کلی کار میشه کرد حتما ک نباید کامل باشه

اگه دوست داشتین واسه شفای بیماریم یه حمدو شفا بخونین🙏

به نظرم توی عقد رابطه کامل نداشته باشی بهتره آخه اونوفت شاید دیرتر برات عروسی بگیرن و انگیزه آقایون کم میشه برای شب عروسی و دوران عقد برای شناخت بیشتر همدیگس ولی بازم بستگی ب شرایط خودت و شوهرت داره عزیزم

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

ما ۶سال باهم دوست بودیم رابطه ای نداشتیم حالا نمیدونم رابطه کامل انجام بشه یا نه

اگه عقدتون کوتاه هست صبر کنید بهتره 

ولی اگه قراره طولانی مدت تو عقد بمونید 

میتونید رابطه داشته باشید

ولی بازم به فرهنگ خانواده و جامعه ای که هستی نگاه کن

اگه باردار بشی مشکلی نیست؟ 

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
به نظر من نه هرگز حالا در حد روبوسی اینا یکم بیشتر.. اشکال نداره ولی رابطه کامل نه چون ما پسرا اینجو ...

میدونی عزیزم ما چون چندسال دوست بودیم حس میکنم همسرم زیادی صبوری کرده الان‌ دیگه وقتشه ولی میترسم بعد از رابطه کامل سرد بشه

والبته اینم بگم رابطه کامل توی عقد استرس حاملگی به همراه میاره ک به هیچی نمی ارزه

دقیقا هرچند ک با ناکاملم ادم استرس داره ولی استرس کامل دیگه خیلیه

اگه دوست داشتین واسه شفای بیماریم یه حمدو شفا بخونین🙏