2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کاری میکنید که دیگران تو زندگی شما دخالت کنن. دقیقا حس بدت به خاطر این که دلخوریاتون از همدیگه رو فریاد میزنید

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
حرف گوش ندادم برم پایین عوضش رفتم حیاط  😩

حالا میخواسته چیکارکنه ک هی ب تو‌میگفته برو پایین بگو‌اونی که باید از اینجا بره تویی خاله

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

پدر  مادر  ها وسط  دعوا  زن  و شوهری  چیکار  میکنن؟   تا وقتی اونا  رو میکشونید وسط  دعوا  هاتون  انتظار  هر چیزی  رو داشته  باشید 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
[QUOTE=86014385]وای چ دعوایی!!!! سر چی بود مگه؟؟؟[/QUOTE  والا ی بحث کوچیک بود که داشت حل میشد ...

به پدرشوهرت تذکر بدید مثل قاشق نشسته نپره وسط دعواتون به خودتون ربط داره..سوزباز کیشی😡

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
مگه به پدرشوهرت ربطی داره...چرا شوهرت بهش چیزی نگفت

وایییی دختر نمیدونم والا چ ربطی داره ک میپره وسط

شوهرم هم باهاش برخورد کرد و از دیشب باهاش حرف نمیزنه حتی قرار بود امروز بریم باهم همین اطراف فردا برگردیم شوهرم گف نمیرم ماشینمم نمیدم

تا یه مدت کوتاه کمی سرد برخورد کن باشون.ولی بی احترامی نکنیا....

خودشون متوجه میشن.

بعدشم شماهم نباید جلو کسی بحث کنید.چون ۱۰۰درصد دخالت میکنن.مادر شوهروپدرشوهر که هیچ....شما تو خیابون دعوا کنی مردم غریبه هم دخالت میکنن وای به حال پدر و مادر....

کوچکتر همیشه باید احترام بزرگتر رو نگهداره.

مخصوصا پدر و مادر همسر(چه زن چه مرد)

چون احترام احترام میاره