2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 37 پست
حالا میخواسته چیکارکنه ک هی ب تو‌میگفته برو پایین بگو‌اونی که باید از اینجا بره تویی خاله

میخواست مثلا شوهرمو اروم کنه 

درحالی که منو شوهرم دعوا نمیکردیم بحث بود که داشت حل میشد پدرش پرید وسط شوهرم عصبی شد 

تا یه مدت کوتاه کمی سرد برخورد کن باشون.ولی بی احترامی نکنیا.... خودشون متوجه میشن. بعدشم شماهم نب ...

باباش ازم انتظار داره شوهرم اگه بی احترامی کنه بهم یا هرچی گف من لالمونی بگیرم هیچی نگم درحالی ک من نمیپرم ب شوهرم باهاش اروم حرف میزنم حل میشه 

امااون میپره وسط ما بیشتر بحثمون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما طبقه بالا اونا پایین

تحت هیچ شرایطی  اجازه ندید  پای کسی  وسط زندگی تون باز شه !!!!

زمینه دخالت فراهم میشه  و  حریم هاتون از بین میره خدای نکرده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

زن و شوهر دعوا ميكنن اين طبيعيه ولي خب خانواده ها نبايد دخالت كنن چون با دخالتشون همه چي رو بدتر ميكننن شما هم چون يه جا دارين زندگي ميكنين متاسفانه اين اتفاق ميفته نميشه جلوشو گرفت

من خودم گرفتارش شدم

چقد هي بهت گفت برو باالا  برو پايين

نه میگفتن برو پایین

چون ما بحث میکردیم میگفت برو پایین هردو اروم بشید بعد 

درحالی ک منو شوهرم هردو یجوری هستیم ک باحرف زدن بحثمون یا دعوامون تموم میشه و همه چی حل میشه اما اونا نمیذاشتن حرف بزنیم

باباش ازم انتظار داره شوهرم اگه بی احترامی کنه بهم یا هرچی گف من لالمونی بگیرم هیچی نگم درحالی ک من ...

تو چرا جلو اونها بحث میکنی؟؟؟

پدرشوهرت کمی درست میگه.حرفش یه جور سیاسته.

تو جلو هیچکس با شوهرت بحث نکن و وقتی تنها شدید بهش بگو اروم.

همیشه پیش پدر و مادرش به شوهرت احترام بذار.

اونا انتظار ندارن عروسشون به پسرشون بی احترامی کنه...

تو هم اینکارو نکن.

عزیزتر هم میشی.

بجاش فقط در تنهایی با همسرت حرف بزن

میخواست مثلا شوهرمو اروم کنه  درحالی که منو شوهرم دعوا نمیکردیم بحث بود که داشت حل میشد پدرش پ ...

اه اه

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد