parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 عنوان خشکی چشم 911 بازدید | 13 پست دوستای گلم من چشمم درد میکنه خیلی با گوشیم کار میکنم یا تی وی میبینم خیلی درد میگیره دکترم اشکداده بی فایده هست،میخوام بدونم شما ها که خشکی دارید چشم درد شدید دارید؟تی وی میتونید ببینید؟علایم خشکی چیه؟ 1398/01/15 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 منظورم این بود که وقتی با گوشییا تی وی نگاه میکنم چشمم خیلی دد میگیره،نه اینکه خیلی با گوشیماینا کار میکنم
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 چشماتون قرمز هم میشه؟ دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 وقتی همه جا تاریک هست هم با گوشی بازی میکنید؟ دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 وقتی همه جا تاریک هست هم با گوشی بازی میکنید؟ مه عزیزم،یه کمم چشمام ضعیف شده ممکنه از اونبتشه؟اخه خشکی میتونه چشم دد بیاره؟یا کسایی که خشکی دارن تی وینمیبیننن
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 مه عزیزم،یه کمم چشمام ضعیف شده ممکنه از اونبتشه؟اخه خشکی میتونه چشم دد بیاره؟یا کسایی که خشکی دارن ... سعی کن خیلی کم با گوشی بازی کنید و اینکه قرص امگا۳ هم بخوریدخوابتون تنظیم هست؟بله ضعیف شدن چشم هم بی تاثیر نیست دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 سعی کن خیلی کم با گوشی بازی کنید و اینکه قرص امگا۳ هم بخورید خوابتون تنظیم هست؟ بله ضعیف شد ... امگا ۳ خوب میکنه؟عزیزم خشکی چشم درد میاره؟
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 سعی کن زیاد پلک بزنی دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 امگا ۳ خوب میکنه؟عزیزم خشکی چشم درد میاره؟ خشکی چشم سوزش داره بیشتر دکتر گفت چشمتون خشکی داره یا حدس خودتون هست؟بله اگا ۳ برای خشکی چشم خوبه دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 خشکی چشم سوزش داره بیشتر دکتر گفت چشمتون خشکی داره یا حدس خودتون هست؟ بله اگا ۳ برای خشکی چ ... بله گفته اما خودم فکر میکنم این درد این که تی وینمیتونمببینم نمیشه فقط از خشکیباشه
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 بله گفته اما خودم فکر میکنم این درد این که تی وینمیتونمببینم نمیشه فقط از خشکیباشه گفتید خوابتون تنظیم هست؟شاید خیلی زیاد با گوشی بازی میکنید و خوابتون هم کم هستبرای چشماتون عینک داد؟میزنید؟ دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
parvaanei مدیر استارتر عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1038 گفتید خوابتون تنظیم هست؟ شاید خیلی زیاد با گوشی بازی میکنید و خوابتون هم کم هست برای چشماتون عینک ... نه عینک نداده من ۷ ماه پیش لازک کردم یکی از چشمام برگشته یه کم خوابمخوبه