2777
2789
عنوان

خشکی چشم

805 بازدید | 13 پست

دوستای گلم من چشمم درد میکنه خیلی با گوشیم کار میکنم یا تی وی میبینم خیلی درد میگیره دکترم اشک‌داده بی فایده هست،میخوام بدونم شما ها که خشکی دارید چشم درد شدید دارید؟تی وی میتونید ببینید؟علایم خشکی چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی همه جا تاریک هست هم با گوشی بازی میکنید؟

مه عزیزم،یه کمم چشمام ضعیف شده ممکنه از اون‌بتشه؟اخه خشکی میتونه چشم دد بیاره؟یا کسایی که خشکی دارن تی وی‌نمیبیننن

عرق رازیانه بریز تو چشمت

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

مه عزیزم،یه کمم چشمام ضعیف شده ممکنه از اون‌بتشه؟اخه خشکی میتونه چشم دد بیاره؟یا کسایی که خشکی دارن ...

سعی کن خیلی کم با گوشی بازی کنید

و اینکه قرص امگا۳ هم بخورید

خوابتون تنظیم هست؟

بله ضعیف شدن چشم هم بی تاثیر نیست

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
امگا ۳ خوب میکنه؟عزیزم خشکی چشم درد میاره؟

خشکی چشم سوزش داره بیشتر  

دکتر گفت چشمتون خشکی داره یا حدس خودتون هست؟

بله اگا ۳ برای خشکی چشم خوبه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
خشکی چشم سوزش داره بیشتر   دکتر گفت چشمتون خشکی داره یا حدس خودتون هست؟ بله اگا ۳ برای خشکی چ ...

بله گفته اما خودم فکر میکنم این درد این که تی وی‌نمیتونم‌ببینم‌ نمیشه فقط از خشکی‌باشه

بله گفته اما خودم فکر میکنم این درد این که تی وی‌نمیتونم‌ببینم‌ نمیشه فقط از خشکی‌باشه

گفتید خوابتون تنظیم هست؟

شاید خیلی زیاد با گوشی بازی میکنید و خوابتون هم کم هست

برای چشماتون عینک داد؟

میزنید؟

گفتید خوابتون تنظیم هست؟ شاید خیلی زیاد با گوشی بازی میکنید و خوابتون هم کم هست برای چشماتون عینک ...

نه عینک‌ نداده من ۷ ماه پیش لازک کردم یکی از چشمام برگشته یه کم خوابم‌خوبه