2777
2789
عنوان

اندومتریوز

2191 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من اندومتریوز لگنی و کیست 5 سانتی تخمدان چپ دارم میخواستم ببینم کسی اطلاع داره دکتر پرتو حسن زاده توی بیمارستان اقبال کارش چه جوریه...کسی اندومتریوز عمل کرده پیشش؟

سلام من دو سال آندومتریوز دارم. چهارماه پیش فهمیدم کیستم 10سانت شده الان با دارو شده 5سانت.با دکتر مشورت کن اگه مقدور بود عمل نکنی.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
سلام من دو سال آندومتریوز دارم. چهارماه پیش فهمیدم کیستم 10سانت شده الان با دارو شده 5سانت.با دکتر م ...

سلام 

شما برای بارداری اقدام کردین؟

تهران هستین؟ دکتر خوبی میشناسین بشه بهش اعتماد کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

منم دوساله مشکل عفونت و اندومتریوز و چسبندگی و زخم دهانه رحم دارم

میخام از شهرستان بیام تهران، اینجا دکتر خوبی پیدا نمیشه..

شما دکتر فوق تخصص انکولوژی زنان میشناسین یا میتونین برام بپرسین

برای من گفتن اگه مشکلی تو بارداری نداشتی نیازی نیس اندومتریوز رو عمل کنی

برای عمل اندومتریوز بهتره پیش دکتری برین ک فلوشیپ لاپارسکوپی داشته باشن که فک کنم دکتر حسن زاده ندارن

شنیدم مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا خیلی خوبه، تحقیقاتی کردم اسم دکتر شاهین خزعلی و رویا پادمهر رو شنیدم میگن خیلی خوبه

شما هم شنیدن؟؟

سلام  شما برای بارداری اقدام کردین؟ تهران هستین؟ دکتر خوبی میشناسین بشه بهش اعتماد کرد؟

سلام. من تازه چند روزه پریود شدم و تازه شروع به مصرف لتروزل کردم برای بارداری. تهران نیستم ولی تحت نظر یه دکتر از تبریز هستم برای تهران هم پیشنهاد من دکتر حسین آصف جاه هست پدر آندومتریوز ایران هستند ایشون. من به ایشون هم مراجعه کردم ولی ایشون درمان دارویی دکتری که تحت نظرشون هستم رو تائید کردند و گفتند ادامه بده درمان رو اگه پیش من هم میومدید من هم همین درمان رو شروع میکردم

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
سلام. من تازه چند روزه پریود شدم و تازه شروع به مصرف لتروزل کردم برای بارداری. تهران نیستم ولی تحت ن ...

پس ایشالا ک‌خیلی‌زود باردار میشین

بله تعریفشون رو خیلی شنیدم ولی من الان زخم دهانه رحم هم دارم که باید برم دکتر زنان فوق تخصص انکولوژی و سرطان شناسی 

ممنونم

پس ایشالا ک‌خیلی‌زود باردار میشین بله تعریفشون رو خیلی شنیدم ولی من الان زخم دهانه رحم هم دارم که ب ...

انشا... شما هم به زودی سلامتی خودتون به دست بیارید و باردار شین.

عزیزم می شه بگین دکترتون کی بود..منم تبریزم و شرایط قبل شما رو دارم

سلام. دکتر سید رباب حسینی تو کلینیک سلامت. خیلی خیلی دکتر خوبی هستند. منو اینقد دکترها ترسونده بودند که فقط میخواستم زنده بمونم ولی وقتی رفتم پیش ایشون با آرامشی که دارند خیلی امیدوارم کردند خداروشکر الان هم با دارو بدون نیاز به عمل با یک تخمدان طبیعی حامله شدم حتما یه سر برید پیششون