2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال خصوصی 😲لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 48 پست
تو دستو پا ساق پا فوق العاده درد داره و ادم اذیت میشه ولی بیکینی نه من با مواد معمولی زدم بدنم واکنش ...

یعنی به نظرت من برم ؟؟؟ ارزش داره دردش رو تحمل کنم 😦...تازه بیگینی ده تومن می‌گیره ک من بالاشو زدم ...۵تومن چیری نیست تحمل کنم بره 😲..این اپلاسیونی ک من رفتم از کمر به پایین همش گرفت ۳۰تومن اصلا باورم نمیشد ..سر ی ربع هم تمومم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچوقت روم نمیشه اون ناحیه رو برم😢

منم روم نمیشه و تا حالا هیچ وقت نرفته بودم ولی لامصب آرایشگره کارشه ،ی جوری میگه ک آدم احساس راحتی می‌کنه ⁦^_^⁩

منم حاضرم خودم اتنهایی انجام بدم ولی...😐

دقیقا.....حتی نمیتونم بهش فکر کنم😥

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
منم حاضرم خودم اتنهایی انجام بدم ولی...😐

من اگر می‌تونسم بقیه اشو خودم انجام می‌دادم ،ولی خودم انجام بدم وجدانن ی ساعت اما اونا ک کارشونه سر چند ثانیه تموم

یعنی به نظرت من برم ؟؟؟ ارزش داره دردش رو تحمل کنم 😦...تازه بیگینی ده تومن می‌گیره ک من بالاشو زدم ...

پس کارش خوبه به نظرم برو تازه بعد یه مدت هی کم و کم تر میشه

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
یه لحظه ست.قابل تحمله

پس برم همون ی لحظه رو انجام بدم ،فوقش دوتا جیغ میزنم خخخ ولی در عوضش ی ماه راحتم 😀😄

من اگر می‌تونسم بقیه اشو خودم انجام می‌دادم ،ولی خودم انجام بدم وجدانن ی ساعت اما اونا ک کارشونه سر ...

یه فیلم دیدم اون ناحیه رو خیلی تند اوکی کرد ولی پوشیده بود

اینام همینکارو می کنن؟

⚘خدایا شکرت❣
 پس کارش خوبه به نظرم برو تازه بعد یه مدت هی کم و کم تر میشه

آره پس فردا برم..ممنون ک نظر دادین ،سپااااااس

یه فیلم دیدم اون ناحیه رو خیلی تند اوکی کرد ولی پوشیده بود اینام همینکارو می کنن؟

یعنی فقط از یک تا سه بشماری سریع زدن ولی لامصب من ترسم بیشتر از دردم بود... این جایی ک من رفتم تو ی خونه بود زنه آرایشگاه بخصوصی ندارع فقط کارش اپلاسیونه و بس