امروز رفتم اپلاسیوم ...کل بدن رو اپلاسیوم کردم فقط ناحیه ممنوعه رو هی اصرار کرد گفتم نه میترسم و نزدم ،الان خیلی پشیمونم کل بدنم تمیز شده .. سوالم اینه درد داره خیلی؟؟؟؟بزنم؟؟؟یا نه ,خیلی میترسم 😦با عرض پوزش البته
تو دستو پا ساق پا فوق العاده درد داره و ادم اذیت میشه ولی بیکینی نه من با مواد معمولی زدم بدنم واکنش ...
یعنی به نظرت من برم ؟؟؟ ارزش داره دردش رو تحمل کنم 😦...تازه بیگینی ده تومن میگیره ک من بالاشو زدم ...۵تومن چیری نیست تحمل کنم بره 😲..این اپلاسیونی ک من رفتم از کمر به پایین همش گرفت ۳۰تومن اصلا باورم نمیشد ..سر ی ربع هم تمومم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
یه فیلم دیدم اون ناحیه رو خیلی تند اوکی کرد ولی پوشیده بود اینام همینکارو می کنن؟
یعنی فقط از یک تا سه بشماری سریع زدن ولی لامصب من ترسم بیشتر از دردم بود... این جایی ک من رفتم تو ی خونه بود زنه آرایشگاه بخصوصی ندارع فقط کارش اپلاسیونه و بس