امروز رفتم اپلاسیوم ...کل بدن رو اپلاسیوم کردم فقط ناحیه ممنوعه رو هی اصرار کرد گفتم نه میترسم و نزدم ،الان خیلی پشیمونم کل بدنم تمیز شده .. سوالم اینه درد داره خیلی؟؟؟؟بزنم؟؟؟یا نه ,خیلی میترسم 😦با عرض پوزش البته
دفعه اول و دوم درد داره اما نتیجه رو ک ببینی حظ میکنی
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
خانوما من ک سزارین داشتم تا کی نمیتونم برم اپیلاسیون؟
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
ژیلت مورو خیلی کلفت میکنه. تا یه مدت مثلا یکماه از پودر موبر استفاده کن. چون پودر موبر ریشه رو ضعیف و کم جون میکنه دردش کمتره وقتی بری اپیلاسیون. اما تیغ ریشه رو محکم میکنه .
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
خانوما من ک سزارین داشتم تا کی نمیتونم برم اپیلاسیون؟
کسی نمیدونه؟؟؟