2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال خصوصی 😲لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 48 پست
خیلیییی در حد مردن بود برام

منم برای امتحان یکم بالا شو زد مردم وجدانن ،گفت پایینش کمتر درد داره اصل کاری بالاشه ..درست گفته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا اولین با بیکینی زدم خیلی خوب بود اما بعدش جوشهای دردناک سر سفید زد خیلی اذیت شدم نمیدونم دفعه ...

ابجیم گفت با موم آلورا بزنه جوش نمی‌زنه

😲یعنی همو ژیلت بزنم بره 😲

دفعه اول و دوم درد داره اما نتیجه رو ک ببینی حظ میکنی

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
عزیزم یک ساعت قبل اپلاسیون یک عدد پوماد زایلاپی رو کاااااامل میزنی به قسمت خصوصیت بعد میدی اپلاسیون

چند درصد این پماد بگیرم بزنم؟

خانوما من ک سزارین داشتم تا کی نمیتونم برم اپیلاسیون؟

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

ژیلت مورو خیلی کلفت میکنه. تا یه مدت مثلا یکماه از پودر موبر استفاده کن. چون پودر موبر ریشه رو ضعیف و کم جون میکنه دردش کمتره وقتی بری اپیلاسیون. اما تیغ ریشه رو محکم میکنه . 

الهی به امید خودت...  
ابجیم گفت با موم آلورا بزنه جوش نمی‌زنه

تو دستو پا ساق پا فوق العاده درد داره و ادم اذیت میشه ولی بیکینی نه من با مواد معمولی زدم بدنم واکنش نشون نداد

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
ژیلت مورو خیلی کلفت میکنه. تا یه مدت مثلا یکماه از پودر موبر استفاده کن. چون پودر موبر ریشه رو ضعیف ...

راستش من از پودر موبر بلدد نبستم استفاده کنم ،چ پودری خوبه و چطور؟؟ ی بار پودر موبر نوره گرفتم هیچی نکند ۲۰دیقه هم گذاشتم

چند درصد این پماد بگیرم بزنم؟

یادم نیست دقیق درصد رو جلدش ولی خیلی خوبه قشنگ بیحس میکنه

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

من هیچوقت روم نمیشه اون ناحیه رو برم😢

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
خانوما من ک سزارین داشتم تا کی نمیتونم برم اپیلاسیون؟

کسی نمیدونه؟؟؟