2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 56 پست
اه شوهرا بعضی وقتا غیرقابل تحمل میشن...بعد که فکر میکنی این همون پسریه که دم از عاشقی میزده و برات م ...

مردا بيشتر براشون مهمه ك زني ك ميخوانو بدست بيارن، بعدش مراقبت ازش و حفظشو بلد نيستن😐😐

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
اي بابا تو ك ديگه خيلي گناه داري عزيزم😕

چی بگم دیگه...دارم فقط تحملشون میکنم تموم شه این دوران...هرچند وقت یه بار یا خییییلی خوبن یا خییییلی گندن...حدوسطم ندارن...😟

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا منم نميدونم😐اصلا مشكلات بين جاريا ب نظرم تقصير ايناست با اين كاراشون!تا هم شوهرم بهش ميگه مثل ...

مادر همسرم منم همینو میگه نمیدونن با این کارشون بیشتر پسرشونو از چشم زناشون میندازن آخه چرا اینقدر بدجسن من هرچی از دهنش ور میاد میگه بعد همسرم میاد قسم میخوره میگه من نگفتم چند بار همسرم خودش شاهد بود دیگه چیزی نگفت حالا اگه بافرهنگن بودن یه چیزی. آدم حرصش نمیومد منکه که از اول تا آخر خانداش متنفرم همشون دورغگو قسم خور هستن

خب شاید مادرش تنهاس ...بعنوان فرزندش موظفه ک بهش برسه...

نه بابا شوهر هم داره سه پسر هستن یکیشونم ازدواج کرده 

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏
منم ازش خسته م.حالا تو خیلی خوش شانس تر از منی مادرشوهر ....من همش ازمون سواستفاده ی مالی میکنه.در ...

اه چی بگم آخ...

حرصتو میخاد دربیاره دیگه که به هدفشم رسیده...منم الان شرایط تورو دارم...مادرشوهرم توقع داره مثل قبل ...

مریضن دیگه

مادر همسرم منم همینو میگه نمیدونن با این کارشون بیشتر پسرشونو از چشم زناشون میندازن آخه چرا اینقدر ب ...

خوب ميكني خودتو خالي كن😄👍

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
نمیدونم فازشون چیه منم باردارم دوقلو طبقه پایینمونه این یه ماه  استراحت مطلقم یه سر بهم نزده ول ...

عقده ای خدا جوابشونو بده

مردا بيشتر براشون مهمه ك زني ك ميخوانو بدست بيارن، بعدش مراقبت ازش و حفظشو بلد نيستن😐😐

هرچقد من لاپوشونی میکنم دادوبیداداشو،کتکاشو،بددهنیاشو،ولخرجیاشو،رفیق بازیاشو،ولی متاسفانه اون پیش همه و داداشامو فامیلم اینا منو بد کرده و کوچکترین غر یا رفتارمو میگه واسشون ،واسه خانواده خودم توضیح میدم ،ولی منو پیش خانواده خودشم بد کرده،اینقد که من کمک میکنمو خوبشونو میخام ...😞دیگه فعلا هیچی برام مهم نیست،هیچ طرز فکری رو اهمیت نمیدم...بیخیال این نیز بگذرد...😟

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
خوب ميكني خودتو خالي كن😄👍

خالی نکنم میمیرم بخدا با دو بچه تو شکمم و یه بچه کوچیک گفت از خونمون برو وقتی رفتم به گوه خوردن افتادن قسم میخوردن که ما نگفتیم یعنی آدم میمونه بعضی اوقات میگم نکنه اشتباهی شنیدم آخه چقدر بی ادب و بی منطق از قدیم گفتن خدا نکنه گدا معتبر شود برا ایناس

شوهر من هرزگاهی دونفره میریم بیرون ولی اون بیتشر مامان خودمو میگه ببریم بیرون گناه داره . اصلا مامان ...

خوشا بخالت