2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 56 پست
نه بابا شوهر هم داره سه پسر هستن یکیشونم ازدواج کرده 

پس شوهر شما بچه ننه س.کارشم اشتباهه.هر چیزی ی خدی داره.شاید مادر شوهرت بد نباشه ولی شوهرت با اینکاراش اونم پیش شما خراب میکنه

ای بابا چه مادرشوهر رو مخی داری...ولی یه مدت باش خوب باشو بش محبت کن،تو بیشتر از شوهرت بگو مادرت ماد ...

آخه پر رو نمیشه؟

بعدشم دلم نمیاد براش

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب حالا ک اینطوره تو هم خودتو بزن به مریضی و شبم بگو خیلی خوابم میاد بریم خونه چشام باز نمیشه

اوهووو خیلی اینکارو کردم 

کیه که بفهمه فقط مامان اون مریض میشه ما هیچیمون تیس زود خوب میشیم

پدرشون فوت شدن؟ تک فرزنده همسرتون؟

نه بابام شوهر داره و به غیر از همسر من دوتا پسر هم داره که بزرگتره ازدواج کرده و جاریم هم اونقدرا مادر شوهرمو دوس نداره ولی اون سیاست داره

۱سال دوست بودیم بدون دعوا تا نامزد شدیم و پای خانوادش اومد وسط دعوا داریم تا الان...همش منو بزور می ...

درکت میکنم منم مث تو بودم و من تو نامزد حسرت ی گردش دوتایی رو داشتم بعدعروسی مثلا میخواسیم بریم ماه عسل هه با مامان و باباش و عموش رفتیم شمال اوتم ماه عسل من بود هه

پس شوهر شما بچه ننه س.کارشم اشتباهه.هر چیزی ی خدی داره.شاید مادر شوهرت بد نباشه ولی شوهرت با اینکارا ...

دقیقا شوهرم بیشترر باعث میشه به مامانش حسودیم بشه یا ازش بدم بیاد😔

درکت میکنم منم مث تو بودم و من تو نامزد حسرت ی گردش دوتایی رو داشتم بعدعروسی مثلا میخواسیم بریم ماه ...

مردا عتیقه شدن با زن گرفتنشون

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
نه بابام شوهر داره و به غیر از همسر من دوتا پسر هم داره که بزرگتره ازدواج کرده و جاریم هم اونقدرا ما ...

دیگه وقتی شوهر و دوتا بچه دیگه داره قرار نیس که همه جا دنبال شما بیاد 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
دیگه وقتی شوهر و دوتا بچه دیگه داره قرار نیس که همه جا دنبال شما بیاد 

آخ شوهر ساده و احمق من دنبال اوناس فقط دوس داره با خانواده اش وقت بگذرونه و درضمن شوهر من دلسوزه و ساده 

آخ شوهر ساده و احمق من دنبال اوناس فقط دوس داره با خانواده اش وقت بگذرونه و درضمن شوهر من دلسوزه و س ...

عزیزم شوهر منم هوای مادر و خواهراشو داره اونام هوای مارو دارن ولی مسافرت رفتنی دوتایی میریم گردش و مهمونیم تنهایی میریم اینطوری نیس که منو فدای اونا کنه شوهر شما بلد نیستن شما یادش بدین یا با محبت یا با مخالفت اینطوری خیلی سخته هرجایی بری مادرشوهرت کنارت باشه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
عزیزم شوهر منم هوای مادر و خواهراشو داره اونام هوای مارو دارن ولی مسافرت رفتنی دوتایی میریم گردش و م ...

دقیقا ولی هر کاری میکنم متوجه نمیشه آخه