2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 56 پست

مادرشوهره ديگه😐منم الان دارم حرص ميخورم از دستش. پريروز  خونه ما ناهار بودن، يك ظرف ورنداشت از سر سفرم بذارم اونور. حالا امشب خونه جاريم هستيم، از توي آشپزخونه درنمياد😑غذا ميريزه، ظرف ميبره مياره و ... نكته جالبش اينه ك من ٧ ماهه باردارم.كسي هم كمك ميخواست من بودم نه جاريم با دختر بزرگ😐

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

ای بابا چه مادرشوهر رو مخی داری...ولی یه مدت باش خوب باشو بش محبت کن،تو بیشتر از شوهرت بگو مادرت مادرت...بااینکه میدونم سختته...ولی یه امتحان بکن...مخصوصا برا مادرشوهرت خودشیرینی کن و بحساب خرش کن...خیلی کارسازه بااین چیزایی که گفتی.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😩ای بابا اه

۱سال دوست بودیم بدون دعوا

تا نامزد شدیم و پای خانوادش اومد وسط دعوا داریم تا الان...همش منو بزور میخواد هر هفته ببره اونجا میگم ماخی یه بار میام

ولی هروز حرفشو پیش میکشه یعنی منی که عاشقش بودم حالبم الان ازش بهم میخوره

ادم اینقدر کله خررر

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
آخه ی کارایی میکنه به جزدوست داشتن متنفر بشم

از من میشنوی متلک و حرفی زد جوابشو بده تکرار نکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

منم ازش خسته م.حالا تو خیلی خوش شانس تر از منی

مادرشوهر ....من همش ازمون سواستفاده ی مالی میکنه.در حالی که خودش میلیاردره و میبینه ما با دوتا بچه و کلی قناعت کلی خرج داریم.

خانوم هوس کرده تمام دندوناشو ایمپلنت کنه بیچاره همسرم همش میبرتش دندون پزشک.

ازش متنفرم که اصلا ملاحظه مونو نمیکنه همش دستور میده ازش متنفرم😢😢😢😢

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
مادرشوهره ديگه😐منم الان دارم حرص ميخورم از دستش. پريروز  خونه ما ناهار بودن، يك ظرف ورنداشت از ...

حرصتو میخاد دربیاره دیگه که به هدفشم رسیده...منم الان شرایط تورو دارم...مادرشوهرم توقع داره مثل قبل کمکش کنم،شوهرمم برداشته تمام جروبحثای این روزامونو پیشش درد دل کرده،اونم یه طرفه😒...الان کلا خانوادش بام قهرن باددارن..تو این دوران حساس که من دل نازک شدم😞

منم ازش خسته م.حالا تو خیلی خوش شانس تر از منی مادرشوهر ....من همش ازمون سواستفاده ی مالی میکنه.در ...

عزیزم در این مواقع بزن به ولخرجی و جیب شوهرو خالی کن والله.تو جمع کنی اون حال کنه.بنظرم طلا بخر جیبش خالی شه

مادرشوهره ديگه😐منم الان دارم حرص ميخورم از دستش. پريروز  خونه ما ناهار بودن، يك ظرف ورنداشت از ...

نمیدونم فازشون چیه منم باردارم دوقلو طبقه پایینمونه این یه ماه  استراحت مطلقم یه سر بهم نزده ولی جاریم تازه عروسی کرده همش برا

ش غذا میفرسته حتی چایی درست میکنه میبره خونش آخه نمیدونم چرا خوششون میاد دیگرانو اذیت کنن من نمیبخشمشون 

حرصتو میخاد دربیاره دیگه که به هدفشم رسیده...منم الان شرایط تورو دارم...مادرشوهرم توقع داره مثل قبل ...

دقيقا فقط همين فكرو ميكنم😐اي بابا شوهرت ك ديگه بايد اقلا دركت كنه! من الان ب شوهرم گفتم حداقل دلم خنك شه😑

نمیدونم فازشون چیه منم باردارم دوقلو طبقه پایینمونه این یه ماه  استراحت مطلقم یه سر بهم نزده ول ...

واقعا منم نميدونم😐اصلا مشكلات بين جاريا ب نظرم تقصير ايناست با اين كاراشون!تا هم شوهرم بهش ميگه مثلا زنم يك جاش درد ميكنه يا اذيته ب خاطر بارداري، ميگه وا جووناي الان چ بي جونن من نه ماهه حامله بودم طناب ميزدم😐

دقيقا فقط همين فكرو ميكنم😐اي بابا شوهرت ك ديگه بايد اقلا دركت كنه! من الان ب شوهرم گفتم حداقل دلم خ ...

خیلی درکم میکرد قبلا پشتیبانم بود...الان نمیدونم جادوش کردن...چشه اونم برعکس کرده...تا چیزی از نگرانیای زندگیم پیشش میگم،و مثلا از ولخرجیاشو اینا میگم عصبی و لجباز میشه...رفته منو بد کرده...زور میگه...اذیتم میکنه،اشکمو درمیاره.

خیلی درکم میکرد قبلا پشتیبانم بود...الان نمیدونم جادوش کردن...چشه اونم برعکس کرده...تا چیزی از نگران ...

اي بابا تو ك ديگه خيلي گناه داري عزيزم😕

اه شوهرا بعضی وقتا غیرقابل تحمل میشن...بعد که فکر میکنی این همون پسریه که دم از عاشقی میزده و برات میمرده بیشتر پشیمون میشمو اذیت میشم...دلم واسه روزای اول ازدواجمون تنگ شده

😶😶😶😶😶😞😰😩