2789
عنوان

همسایمون

452 بازدید | 18 پست

بچه ها من پارسال اردیبهشت عروسی کردیم اومدیم اینجا همسایه ما بعد یه ماه اسباب کشی کردن و بعد از چند ماه یه خانم تقریبا شصت ساله اومدن درست واحدشون روبروی ماست یعنی درمون به هم دیگه نگاه میکنه همسایه قبلی این خانم تو سوپرمارکت به من گفتن خدا به دادت برسه من گفتم ما بیشتر خونه نیستیم و اهل معاشرت به همسایه هم نیستیم مشکلی برای ما پیش نمیاد اولها این خانم خیلی در رو میزدن هر وقت می اومدم خونه میگفت منتطرت بودم و اینا و من هم هر کاری داشتن انجام می دادم البته قبض اینا رو میداد بخونم و کارهای جزئی رفته رفته بیشتر شد و شوهرم رو صدا میکردن که پکیج رو براشون روشن کنه حتی بعضی وقتها ساعت یک شب اینا توی این پنج شش ماه که اومدن چند بار همسایه ها اومدن درشون که اذیت میشن دیروز ساعت ده اینا من شنیدم این خانم دارن با همسایه دعوا میکنن ساعت ۱۲.۴۵ دقیقه شب من رو با عصبانیت صدا کردن و من معذرت میخام چون لباس راحت پوشیده بودم دیر شد برم در و ایشون اصلا درک نمیکنن از من شاکی بودن که چرا نرفتم دم در موقع دعوای این خانم. منم گفتم ببخشید ما خواب بودیم الان هم باز صدای دعوا میاد و من نرفتم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیاد خوشم نمیاد رفت و آمد با همسایه ها ولی فکر میکنم این خانم اذیت میکنن ساعت یک خوب معلومه که آدم نمیتونه دم در بره دیروز همچین طلبکار بود از من که نگو همسایه ها هم ازش شاکی شدن میگن آشغالها رو میریزه تو حیاط از بالکن و آشغالها میریزه بالکن همسایه پایینی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

وای من دقیقا همچین همسایه ای داشتم ی وقت دستم بند بود نمیتونستم در رو باز کنم انقدر در میزد و تو راه پله صدا می کرد تمام همسایه ها میفهمیدن تو خونه من چه خبره.

ی چندبار کم محلی کنی و در رو باز نکنی درست میشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
وای من دقیقا همچین همسایه ای داشتم ی وقت دستم بند بود نمیتونستم در رو باز کنم انقدر در میزد و تو راه ...

مرسی عزیزم 

چ پرو 

دقیقا و الان هم داره دعوا میکنه و من شکن نشستم که نفهمه خونه هستم آخه دوس ندارم با همسایه ها بد بشم

به همسایه زیاد رو نده

من رو نمیدم ولی خوب اونقد در میزنه که راهرو رو هم همیشه کثیف میکنه بیچاره شوهرم جارو میکنه 

عجب آدمای مریضی

از مریض هم بدتر شده الان دعوا تموم شده داره منو صدا میکنه همچین صدا میکنه تا حالا مامانم اون طور سرم داد نزده 

از مریض هم بدتر شده الان دعوا تموم شده داره منو صدا میکنه همچین صدا میکنه تا حالا مامانم اون طور سرم ...

اووووف,خیلی رو اعصابه, خدا صبرت بده, اگر من جای شما بودم تاحالا صد باره باهاش یه دعوا کرده بودم. باور کن سلامت عقلی نداره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)