2777
2789
اگه اموالی داره الان برو توقیف کن تا نزده به اسم کسی دیگه اگه چیزی نداره اقدام نکن بذار اون بره جلو ...

اخه خودم دلم طلاق نمی خوادمی ترسم برم مهروبزارم اجرابدتربشه وای خیلی روزای بدیه زودتربگذره 

موضوع طلاقتون در حد حرفه یا واقعا مشکلتون انقد بزرگه که هردوتون میخاین طلاق بگیرین!چون باتوجه به اینکه میگی تا ماه پیش فکر بچه دوم بودین فکمیکنم تصمیمتون قطعی نیست ونباید عجله کنی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به فکرطلاق نبودیم تابچه دارشدم وکلادعوامون خیلی شدیدشووبچه هم سقط شدوکلاخانواده هاهم پاشون کشیده شدو ...

اگر واقعا به فکر‌طلاقی تا اموالشو نزده به اسم کسی‌برو تا اموالش توقیف کنن مهریت چقده 

به فکرطلاق نبودیم تابچه دارشدم وکلادعوامون خیلی شدیدشووبچه هم سقط شدوکلاخانواده هاهم پاشون کشیده شدو ...

اخه یعنی چی نمیخاد؟ الکی نیست که بیاد و زندگیتو خراب کنه. تلاشتو بکن زندگیتو نجات بده.

ان شالله که خدا خودش کمکت کنه.  

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
موضوع طلاقتون در حد حرفه یا واقعا مشکلتون انقد بزرگه که هردوتون میخاین طلاق بگیرین!چون باتوجه به این ...

قبلاهم مشکل داشتیم ولی نه به این حدولی الان لج کرده وگفته طلاق 

یعنی تاچندماه قبل زده باشه می شه برگردونه 

اره دادگاه میبینه تاریخو،مثلا ی ماه قبل درخواست باشه معلومه برای ندادن که بنام کسی زده

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اخه خودم دلم طلاق نمی خوادمی ترسم برم مهروبزارم اجرابدتربشه وای خیلی روزای بدیه زودتربگذره 

اره خب اونجوری اوضاع بدتر میشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اگه واقعا فکر میکنی به طلاق کشیده میشه این کارو بکن اگه نه اصلا پا پیش نزار البته مهریه حق زنه حتی و ...

نمی دونم خونه مامانش هست می ترسم همروبکنه به اسم مامانش 

البته اینم بگم الان عصبانیه صبرکن یکم بگذره اروم تر بشه خراب کردن یه زندگی اونم با بچه به این راحتی ...

نمی دونم همه چی بهم ریخت وروی خانواده هاهم بهم بازسدمن واقعاتحمل طلاق وندارم خیلی می ترسم ازبعدش وتنهایی کاشکی حداقل سنم پاییین بود