2777
2789
به استطاعت و ضع مالی مرد نگاه میکنن اگه کامل نداشته باشه قسط بندی میشه

الان شوهرمن می گه طلاق و فکرکنم می خواداموالشوبه نام کسی بزنه می تونه این کاروبکنه وبگه ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به طور طبیعی حق طلاق با مرده مگر اینکه زن در سند ازدواج ذکر کنه و حق طلاق بگیره

در اونصورت هم حق طلاق از مرد ساقط نمیشه گلم ،بلکه زن وکالتنامه از شوهرش میگیره که بتونه طلاقش رو بدون طی کردن مراحل دشوار بگیرهو زن وکالتنامه طلاق رو باید در دفتر اسناد رسمی ثبت کنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
الان شوهرمن می گه طلاق و فکرکنم می خواداموالشوبه نام کسی بزنه می تونه این کاروبکنه وبگه ندارم 

اگه قبل از اینکه این کارو بکنه شما درخواست مهریه کنی هر چی به اسمش هست مصادره میشه واسه مهریه .اگه میخوای و میدونی واقعا به طلاق میکشه قبل از اینکه بفهمه درخواست مهریه کن

در اونصورت هم حق طلاق از مرد ساقط نمیشه گلم ،بلکه زن وکالتنامه از شوهرش میگیره که بتونه طلاقش رو بدو ...

درسته.منظورم فقط حق طلاق گرفتن بود که مرد طبیعتا داره اما زن باید بگیره

پس من قبلش برم مهریه اجرابزارم بهتره یابزارم خوش بره تقاضابده ؛تاماه پیش به فکربچه دوم بودم حالاطلاق ...

عزیزم ببخشید میپرسم. چرا شوهرت میگه طلاق؟؟ یعنی هیچ راهی نیست؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
پس من قبلش برم مهریه اجرابزارم بهتره یابزارم خوش بره تقاضابده ؛تاماه پیش به فکربچه دوم بودم حالاطلاق ...

اگه واقعا فکر میکنی به طلاق کشیده میشه این کارو بکن اگه نه اصلا پا پیش نزار البته مهریه حق زنه حتی وقتی که داره زندگی میکنه هم میتونه درخواست کنه

مرد میتونه بدون دلیل طلاق بده ولی باید مهریه زن رو بده اما اگه بگه ندارم براش قسطی میکنن کلا همه چی ...

وای خدابعداین همه سال زندگی؛ نمی دونم برم تقاضای مهرکنم یانه 

قبل اینکه بنام بزنه برو درخواست مهریه بده تا شمام زیاد ضرر نکنی غیراز مهریه باید اجرت المثل هم بده

عزیزم ببخشید میپرسم. چرا شوهرت میگه طلاق؟؟ یعنی هیچ راهی نیست؟؟

به فکرطلاق نبودیم تابچه دارشدم وکلادعوامون خیلی شدیدشووبچه هم سقط شدوکلاخانواده هاهم پاشون کشیده شدوسط واوضاع بدترشدومی گه نمی خوام 

نه دادگاه میبینه کی بنام زده میتونه اموالو برگردونه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖