2777
2789

خیلیییی سخته بجها   حالا منو شوهرم اصلا خوبیم باهما    نمیدونم چرا این خواب دیدم   چقدرتو خواب داد میزدم و اتمام حجت میکردم   شوهرمم توجه نمیکرد بهم😑

وقتی بیدار شدم اولین جیزی که به ذهنم رسید اون خانم هایی بودند که خیانت میبینن   خیلیییی سختههه

دیشب عجب شبی بوده

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای چقد بد  اینکه توجه نمیکرد 😢 بدترین حالت وقتیه که تهدیدات هیچ فایده ای نداره  در وا ...

اره دیگه  انقد داد میزدم و تهدید میکردم ولی اصلا براش نبود  همش تو فکر اون یکی بود

فقط دلم کبابه برا اونایی که واقعا چنین چیزی تجربه کردن   فکر نمیکردم انقدر حال ادمو بد کنه

تازه بعد اون همه تهدید شوهر من میخواست بره بگیرش😐

سلام خیره ان شاالله

از یه جایی یه خبری بهت میرسه تحقیق میکنی راجع بهش

هر خبری میتونه باشه  در مورد هر چیزی ممکنه اصلا خصوصی نباشه صدقه بده و ایه الکرسی بخون خواب بد دیدی به کسی نگو

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
وای بیدارشدی چ حسی به شوهرت داشتی ؟؟ من خواب میبینم باهم دعوامون شده بیدارمیشم ازش بدم میاد  ...

همیشه صبا میرفتم بغلش امروزنتونستم😃  حالا بیچاره روحشم خبر ندارها ولی فکر میکنم واقعا اینکاروکرده

حالا منتظرم بیدار شه 😆

وای بیدارشدی چ حسی به شوهرت داشتی ؟؟ من خواب میبینم باهم دعوامون شده بیدارمیشم ازش بدم میاد  ...

من دیشب خواب دیدم داشتم با شونه میزدم تو کله ی شوهرم...  

با دندونه هاشم میزدم...لامصب حواسم بوده کدوم ور بیشتر درد داره...  

همیشه صبا میرفتم بغلش امروزنتونستم😃  حالا بیچاره روحشم خبر ندارها ولی فکر میکنم واقعا اینکاروک ...

اره ادم اون لحظه فک میکنه واقعا شوشو اون کارو کرده من دوسه بار خواب دعوا دیدم  بعد ازش بدم اومده   دوبارم خواب دیدم دور از جونش فوت کرده بیدارشدم نمیخواستم ازش جداشم دیگههههه ولی درست میشه باز 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز