2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ک میخواد بمونه نباید بره ک لازم ب برگشت باشه!بعدشم خیانت کرده بهش حالا ک برگرده مثلا رابطتشون مث ...

دقیقا

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
یکی بنام خواهر مجازی  ۴ماه بود باهاش حرف نمیزد دختره تو ی گپ گفته بود نمیزارم بهم برسن من رفتم ...

وااا واقعا نتونسی ی کاری کنی دختره شرشو کم کنه و عشقت جرات نکنه سمتش بره؟؟؟ 

من نامزدم انقد ازم میترسه انقد حسوووودم حق نداره اسم ی دختری جلوم بیاره خودشم خیلی خوبه اونقد که به دوستام نگاهم نمیکنه سرشو میندازه پایین حرف میزنه باهاش چ برسه همچین چیزی به نظرم قیدشو بزنی حتی برای چند وقت بهتره 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

منم حالم خوب نبود بهش گفتم برو 

اونم رفت

يه كارى برام پيش اومد با روى خوب بهش پيام دادم اونم با روى خوب بهم جواب داد ولى ديگه پيامى نداديم و همچنان .... هى خدا نميدونم چكار كنم اگه دوستم داشت برميگشت

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

البته ما نامزديم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
وااا واقعا نتونسی ی کاری کنی دختره شرشو کم کنه و عشقت جرات نکنه سمتش بره؟؟؟  من نامزدم انقد از ...

مرد اونیه ک خودش نخواد بره سمت بقیه عقلش برسه که بخاطر تعهد ب کس دیگه نباید این کارو کنه ن که دختره بره شر بقیه رو کم کنه!یا طرف از رو ترس کاری نکنه!

وااا واقعا نتونسی ی کاری کنی دختره شرشو کم کنه و عشقت جرات نکنه سمتش بره؟؟؟  من نامزدم انقد از ...

من نتونستم ادم منطقی بود ولی نمیدونم چرا با ویس دادن اون رفت پیام داد

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤