2777
2789

چند روز پیش بود داداشم گفت با یکی از دخترهای فامیل خانم برادر بزرگم مدتیه رابطه دارن و از هم خوششون اومده و میخوان با هم ازدواج کنن پدرم به رحمت خدا رفتن به هردو برادرم سرمایه کار دادن خونه هم برای زندگی دارن ولی همه به نام پدرم بود و ما رفتیم انتقال دادیم به مادرم 

داداشم کارش شهر دیگه است دختری که قصد ازدواج باهاش رو داره تک دختر از یه خانواده فوق العاده پولدار و خیلی مذهبیه یعنی اصلا جدا از پول فرهنگی هم به ما نمیخورن خیلی سنتی هستن خیلی همه کارشون رو سنت هستش ما اصلا اینجوری نیستیم ما روی زمان هرچیزی میریم جلو حالا نمیگم کی خوب کی بد منظورم تفاوت هامون 

زن داداشم هم اصلا با خانواده این خانم خوب نیستن من زن داداشم رو خیلی دوست دارم با هم خیلی خوبیم ولی میدونم سر همین با هم به مشکل میخوریم چون اصلا راضی نیست 

بعد هم دختر به داداشم گفت مامان بابام راضی میشن ولی باید ملک به نامم کنید امروز با داداشم کلی حرف زدم که اینا اصلا به ما نمیخورن با خواهرم کلی دلیل براش آوردیم بعد که خواستیم بیایم بیرون از خونه برا ۱۳بدر داداشم گفت من نمیام تو‌حیاط مامانم با ما دعوا که چرا بهش میگید خانواداش فلان چیکار به خانواداش داره😐منم حسابی قاطی کردم با مامانم 

خدا بیامرز بابام همیشه همه چیز دستش بود مامانم الان اصلا پس بر نمیاد خودش به ماهم میگه هیچی نگید البته استخاره هم کردیم خیلی بد اومده گفت اصلا نکنید خیلی ناراحتم از دستشون  چیکار کنم به نظرتون 

میخوام برا خواستگاری و کاراش نرم نمیدونم اصلا موندم 

ی لحظه خودتو بذار جای اون پسر

فقط همین

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرتون ملک داره که به نام بزنه ؟ چه جوری سنتی و مذهبین ولی با پسر نامحرم قبل خواستگاری حرف زده ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من و‌خواهر و زن داداشم مهریه هامون مثل همه اگر قرار باشه چیزی به نام اون بزنه داداشم که چیزی نداره حتما از همین خونه ها که مال مامانم میخوان که اینجوری هم عروسمون هم شوهر من و‌شوهر خواهرم هم شاکی میشن

برادرتون ملک داره که به نام بزنه ؟ چه جوری سنتی و مذهبین ولی با پسر نامحرم قبل خواستگاری حرف زده ؟

دیگه هر کی هم ک مذهبی باشه اجازه آشنایی قبل از ازدواج رو داره مسلما

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
دیگه هر کی هم ک مذهبی باشه اجازه آشنایی قبل از ازدواج رو داره مسلما

خودمونم مذهبی هستیم اون اجازه در صورت خواستگاری اومدن و بعد از چند جلسه بود نه الان که هنوز خانواده پسر مخالفن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بگو داداشت اگه چیزی از خودش داره ب نام بزنه از حق شماها مایه نزاره

انقدر پر رو گاهی تو حرف هاش به من و خواهرم میگه شما سهمتون جهازی بود که گرفتید برا همین من اصلا رو این قضیه کوتاه نمیام

من و‌خواهر و زن داداشم مهریه هامون مثل همه اگر قرار باشه چیزی به نام اون بزنه داداشم که چیزی نداره ح ...

خود در نهایت بگین از سهم خودش فقط می تونه تو مهریه زنش بزنه !!!   فکر نکنم اون خانواده هم بخوان از حق شما بردارن !!!!