اگه از اوناس که مصداق ضرب المثل خدایا مپسند گدا معتبر شود گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود باشه حق داری وگرنه که اگه خودشو گم نکرده باشه و به قولی تازه به دوران رسیده نباشه حق نداری راع بهش اینجوری حرف بزنی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لابد منظورش ملیونه هاهاهاها من تقریبا مطمعنم تاپیک و اسی هر دو سر کارین
آره. اونی هم که هی داره ازش دفاع میکنه و کاسه ی داغتر از آش شده کاربریه دومشه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
فقط سطح مالی نیست سلامش میکنی جواب سلام نمیده فقط به پدرم و مادرم احترام میزاره اونم برای تظاهر
احترامش گذاشتیو بی احترامیت کرد اگه اینطوره حق با شماست،ولی اگه توقع داشتی تحقیرش کنی جواب سلامشو ندی بش بی محلی کنی هی بیاد بت احترام بزاره مشکل از شماس
بنظرم چون بهش میرسید حالا خودتون یا خونوادتون! بواسطه اون دوس داشتی ک بهت بیشتر احترام بزاره و بقولی بیفته ب دست و پات اما اون معمولی برخورد میکنه!!! اینه ک باعث تنفرته
👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چقدر دروع داری تو تاپیکها یه جا واسه تعداد مهمونهای عقد داداشت ناراحتی که خرجش زیاد نشه میگی فقط میوه و شیرینی هست. یه جا میگی خاستگار لب شکری داری یه جا میگی باردارم بعدش تاپیک میزنی مجردی داداش و پدرت از بچگی بهت دست درازی کردن الان نیگی از سرمایه خودت سرویس پنجاه تومنی دادی😐😐