2777
2789
استارتر ب بابات بگو پدرم من دارم ديوونه ميشم خرج عروسمون نكن برا داماد مفت خور نگه دار راحت بياد بخ ...

😂بابام اصلا از دختر خوشش نمیاد فکر نکنم داماد هم خوشش بیاد جاست پسر و عروس

من میفهمم استارتر چی میگه داشتیم موردی که حتی جهیزیه نتونست بیاره و خانواده شوهر جبران کردن ولی در مقابل کوه یخ بود و هیچ ارتباط حسی و عاطفی برقرار نمیکرد کلاسش رو جدا میدونست...استارتر حسود نیست اصلا بحث حسادت نیست بحث اختلاف زیاد تفاوتهاس و فاصله هایی که میفته

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میفهمم استارتر چی میگه داشتیم موردی که حتی جهیزیه نتونست بیاره و خانواده شوهر جبران کردن ولی در م ...

به تاپیکهاش مراجعه کن عزیزم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نه والا من احترام گذاشتم اما اوایل خوب بود الان سلام نمیکنه یا دارم حرف میزنم پشتشا میکنه میره

خب‌اگه اون شرو کنندس حق با شماس،ولی شمام فقط کم محلیش کن در حد خودش،ولی من عروسم،خواهرشوهرم مدتها جواب سلاممو نمیداد سعی میکرد تحقیرم کنه و بی احترامی های مختلف مدت خیلی زیادی بخاطر زندگیم باش خوب بودم با همه رفتاراش که خوب خییییلی پشیمونم از کارم تا عمممر هم دارم نمیبخشمش...فقط میخواستم روشنت کنم دوست عزیز که یه وقت خدایی نکرده تو نشی اونی که دل سوزونده 

نمونه بارز جلب توجه استارتر الان داشتم پروفایلش رو میدیدم یه جا نوشته خواستگار دارم بعد نوشته چطوری خبر بارداری به همسر بدیم.بعد نوشته دسته گل عروس چطوری نگه داریم (همسرش) یا زیاد فیلم هندی میبینه یا زیادی رمان میخونه

من میفهمم استارتر چی میگه داشتیم موردی که حتی جهیزیه نتونست بیاره و خانواده شوهر جبران کردن ولی در م ...

وای دقیقا من یه مانتو میپوشم ۶۰۰ اون به من تیکه میندازه بعد همین باعث میشه تو خانواده پدر و برادرمم ببرنم زیر سوال که برای یه مانتو اینقذر پول دادی

والا من اصلا پیششون زندگی نمیکنم و بعد از این رفتارا ازش بدم امد یا منم اوایل مثل پدرم براش سنگ تموم ...

عزیزم سرویس ۵۰ تومنی منظورت طلای ۵۰میلیونی هس یا سرویس نقره و بدلی ۵۰تومنی ؟؟ واسم سوال شده

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
مگه مانتو ششصد خیلی گرونه من مانتو یه میلیونی ام پوشیدم ولی پولدار نیستیم معمولیم از نظر خودم معلومه ...

😂😂تو دیگه چه شوتی هسی من میگم عروسمون وضعش صفره شیصد هم زیاد میبینه