2777
2789

کاش خود نی نی سایت یک تاپیک بزاره همه اونایی که میخوان برای سیل زده ها کمک کنن بسیج بشن هرکسی هرامکاناتی داره اگر تراکتور دارن کامیون دارن قایق دارن سگ زنده یاب دارن پرستاری بلدن پزشکن هرکسی به هر شکلی که میتونه بیاد ثبت نام کنه برای کمک وبتونن سریع اعزام بشن ازطریق هلال احمر یاهر طریق دیگه. جون مردم شوخی بردار نیست.هرثانیه هم یک ثانیه هست برای نجات هر هموطن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من یه کاور 2 متری پر لباسای خوب و نو دارم ...تهرانم نمیدونید چطور میتونم برسونم دستشون؟

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥
دوستان من یه کاور 2 متری پر لباسای خوب و نو دارم ...تهرانم نمیدونید چطور میتونم برسونم دستشون؟

فکرکنم مساجدم کمک جمع میکنن ولی هلال احمرم خیلی خوبه اگر بتونید به دستشون برسونید

تو شهر ما تو میدونا چادر زدن و کمک جمع میکنن نقدی و غیر نقدی

یه دور تو شهرتون بزن نبود از هلال احمر بپرس

چه خبره توکشور ماتلوزیونمون ازسر شب خرابه خبرندارم ازسیل یکی بهم بگه چه خبره

معمولان و پلدخترمتاسفانه سیل اومده وهیچ کس ازشون خبرنداره . راهای ارتباطی و مخابرات قطعه .