2777
2789
عنوان

خندوانه

487 بازدید | 18 پست

اول برنامه رامبد گفت المیرا دهقانی با پسره هم گروهیش خواهر برادرن؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

دلقک بازی رامبد حتی ارزش نگاه کردن نداره

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلقک بازی رامبد حتی ارزش نگاه کردن نداره

دیگه هیچی نداره  

عیدم هست مثلا

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

آره خواهر برادرن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
آره خواهر برادرن

چرا فامیلیشون یکی نیست؟

نه تو سریال برادرش بوده

اون دختر کوچولو که الان نشون داد چیکاره حسام هست؟

من اولشو ندیدم ولی به نظرم منظورش تو سریال بود که نقش خواهر برادر داشتن

این دختر کوچولو که الان نشون داد چیکاره حسام هست؟

دخترشه

واقعا؟ مگه ازدواج کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز