2777
2789
عنوان

مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 41 پست

نه اتفاقا کار خوبی کردی 

بنظر من مبله استیل و‌ تاجدار باید براش هزینه بشه که به درد بخوراش از ۵۰ میلیون شروع میشه به بالا، بقیش بیشتر مسخرس، انگار ادم مجبوره.... 

ولی چیزی که شما انتخاب کردی هم سادس هم شیکه 😉

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

به نظر منم خیلی خیلی ساده است ولی مادرشوهر هم حق نداره نظر بده.دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا کار خوبی کردی  بنظر من مبله استیل و‌ تاجدار باید براش هزینه بشه که به درد بخوراش از ...

جالب اینجاس خونمون 50 متره😑😑😑

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

خیلی قشنگه مبلات اینا مده به حرف مادرشوهرت نکن الان دیگه مبل سلطنتی خز شده و زشته کسی نمیخره مگه اینکه خونش 500 متر باشه و بخواد چند دست توش مبل بچینه

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
جالب اینجاس خونمون 50 متره😑😑😑

وای کاره درستو کردی دختر جان

بهش بگو مامان جان تو‌خونه ی ۵۰ متری کلا مبل نمی ذارن بابای من دیگه خواستن سنگه تموم بذارن

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
جهازخوب خونه خوب میخواد.پسری که خونه نداره توقع جهاززیتدنداشته باشه

دقیقا ولی من دلم از این میسوزه خودشون هیچ خرجی نکردن ولی بابام تمام جهازو خودش داد حتی فرش تلویزیون 

مبلات دوست دارم برا خونه کوچیک مناسب ترینن

منم بخاطر خونمون این مدلی گرفتم حتی میز ناهارخوری 2نفره گرفتم میگفت چیه انگار میز بچست 6 نفره میگرفتی