2777
2789
عنوان

مبل

673 بازدید | 41 پست

دوستان حتما عروس باید مبل استیل یا خیلی شیک داشته باشه؟؟ من مبل که گرفتم پارسال ساده آبی راحتی هست که با وسایلای دیگه ست کردم بعد مادرشوهرم بهم گفت خیلی مبلات سادس نه تاجی نه چیزی به درد عروس نمیخوره، اینم بگم پارسال 5 تومن بابام خرید برام اگه خواستین عکس تک نفرشو میذارم ببینید

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

( بعضی ) مردم  همیشه حرف میزنن

شما کاری رو ک درست می دونید  انجام بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نه اصلان قرار نيست اونجوري باشه بگو خوب شما از اونا بخرين برامون 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

منم ساده گرفتم اجبار نیست حتما تاج داشته باش هر مدلی دوست داری باشه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عروس قرار نیست باب میل خونواده شوهرش جهیزیه ببره...اینم لطف خانواده ی دختره...الان بیشتر جوونا مبل راحتی یا مدرن میخرن تاجدار واسه خونه ی بابا و مامانامونه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫