دوستان حتما عروس باید مبل استیل یا خیلی شیک داشته باشه؟؟ من مبل که گرفتم پارسال ساده آبی راحتی هست که با وسایلای دیگه ست کردم بعد مادرشوهرم بهم گفت خیلی مبلات سادس نه تاجی نه چیزی به درد عروس نمیخوره، اینم بگم پارسال 5 تومن بابام خرید برام اگه خواستین عکس تک نفرشو میذارم ببینید
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
عزیزم مادرشوهرت طرز فکرش قدیمیه الان مبلمان ساده و راحت مد نظر همه هست فقط تو بعضی خونه ها تاجدار دیده میشه و اصلا معیار این نیست که عروس باید همچین مبلمانی بیاره 😊
وا چه ربطی داره من ساده گرفتم البته ست بود با سرویس خوابو میز نهارخوریم ولی ساده شیکه اصلا یک میلیونم داشته باشی جهازه اصلا جهاز وظیفه نیست اصلا همینم بردی لطف کردی
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
نه بابا خودشون یه قرونم کمک نکردن برای عروسی چه برسه خونه، بابام پارسال 60 میلیون جهیزیه برام گرفت حالا خوبه منم برم بگم وا چرا ماشین ظرفشویی نداری من که دارم😑😑
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد