2821
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست
حتما عزیز دلم  الهی که با تمام وجودت خوشبختیتو احساس کنی

ممنون گلم شما هم همچنین

عزیزم سعی کن یه مدت بری تو مسجد نمازاتو جماعت بخونی واقعا خیلی اوضاع زندگیتو بهتر میکنه واسه من که خیلی خوب بود  زندگیم  کامل عوض شده بود حیف دیگه امکاتش برام نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

❤❤❤ باورت میشه این کار هم کردم یه مدت تا جایی که می‌تونستم میرفتم امام زاده نمازامو به جماعت میخوندم .... 

به قرآن موندم ...... نمی‌دونم چرا انجام نمیشه کارم 

همه کار کردممم ، حتی دیشب یکی از دوستان تو همین سایت زده بودن که دعای مقاتل بن سلیمان رو بخونید که رد خور ندارن دیشب خوندم این دعا هم .... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لا إِلهَ إِلاّ أَنْتَ سُبْحانَک إِنّی کنْتُ مِنَ الظّالِمینَ؛(1)

خدایا، معبودی به جز تو نیست، منزّهی از هر عیب، به درستی که من از کسانی هستم که بر خود ستم کردم.

خداوند در قرآن کریم می فرماید: «ما دعای او را مستجاب کردیم

[42]

و او را از غم نجات دادیم، و این چنین همه مؤمنان را نجات می دهیم.»

دعای حضرت یونس خیلی معروفه و بهتره نصفه شب بعد نماز تهجد از ته دل این دعا خونده شه

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

❤❤❤ باورت میشه این کار هم کردم یه مدت تا جایی که می‌تونستم میرفتم امام زاده نمازامو به جماعت میخوندم .... 

به قرآن موندم ...... نمی‌دونم چرا انجام نمیشه کارم 

همه کار کردممم ، حتی دیشب یکی از دوستان تو همین سایت زده بودن که دعای مقاتل بن سلیمان رو بخونید که رد خور ندارن دیشب خوندم این دعا هم ....   

ذهنت رو آزاد کن .با حسی نخوون که انگار منتظری. با یه حس متفاوت دیگه شروع کن. بلد نیستم توضیح بدم ، مثل کسی که خوبی میکنه تا حتما در مقابلش یکی یه کاری براش بکن نباش. علاوه بر اینها رها کن. هر لحظه منتظر نباش 

❤❤❤ باورت میشه این کار هم کردم یه مدت تا جایی که می‌تونستم میرفتم امام زاده نمازامو به جماعت میخوندم ...

نماز شبم خوندی؟؟

البته تو مسجد بخونی بهتر از امامزادست به نظرم

شش ساله که انواع دعاها و سوره های قرآن  و ذکر هارو خوندم ولی بازم کسیو که دوسش داشتم ترکم کرد . ...

از ته ته ته دلم از خدا میخوام بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه

با تمام وجود درکت میکنم عزیزم😚 

ذهنت رو آزاد کن .با حسی نخوون که انگار منتظری. با یه حس متفاوت دیگه شروع کن. بلد نیستم توضیح بدم ، م ...

متوجه منظورتون شدم ... ولی یکم سخته که منتظر نباشی از طرفش معجزه نبینی 

این که آدم بخواد خودشو به بی‌خیالی بزنه برام یکم سخته

از ته ته ته دلم از خدا میخوام بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه با تمام وجود درکت میکنم عزیزم😚 

مرسی عزیز دلمممم ، ممنون که درکم می‌کنی  محتاجم به دعات 

دعات میکنم حتما بی منت ❤

نماز شبم خوندی؟؟ البته تو مسجد بخونی بهتر از امامزادست به نظرم

نماز شب خیلی خوندم ولی تو خلوت خودم نه تو مسجد و امام زاده .... 

سعی میکنم برم مسجد و بخونم تا جایی که امکانش هست نمازامو به جماعت

نماز شبم خوندی؟؟ البته تو مسجد بخونی بهتر از امامزادست به نظرم

نماز شب خیلی خوندم ولی تو خلوت خودم  

سعی میکنم برم مسجد و بخونم تا جایی که امکانش هست نمازامو به جماعت

نماز شب خیلی خوندم ولی تو خلوت خودم نه تو مسجد و امام زاده ....  سعی میکنم برم مسجد و بخونم تا ...

نماز شبو که  شبا تو خونه میخونن 

یعنی از نماز شبم حاجت نگرفتی !

عجیبه

این نماز چه مدلی خونده میشه ؟ 

نصف شب دو رکعتیه ینی میتونی دو رکعت بخونی میتونی ۴رکعت،۶رکعت.تا۸ رکعت میتونی بخونی همینجور دو رکعت دور کعت اضافه میخونی یا میتونی نماز حاجت بخونی بعدش دعا رو بخونی 

استغفار زیاد بگو 

آداب قبل از خواب به نظرم معجزه میکنه(دعای قبل از خواب،قبل خواب میگی خدایا همه رو میبخشم و تو دلت کینه نگه نمیداری و ذکر میگی میخوابی صبم ک بیدار شدی سبک و سرحالی چون قبل خواب غصه نخوردی فکر منفی نداشتی چون فکرامونو زندگی میکنیم کائنان هرچی رو تصور کنیهمونو میده

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
2790
2823
2791
2779
2792