2821
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست
نماز شبو که  شبا تو خونه میخونن  یعنی از نماز شبم حاجت نگرفتی ! عجیبه

اشتباه تایپ کردم ... 

اره خوندم یه سال تو ماه رمضون بیشتر وقتا نزدیک به سحر هم میخوندم ... 

به خاطر همین موندم ... نمی‌دونم دیگه چیکار کنم ... 

آخه طرفمم مدام می‌ره و میاد .... منم چون دوسش دارم نمیتونم کنارش بزنم ، می‌دونم احمقانه است ولی واقعا دوسش دارم و کنارش آرامش دارم ..... قبل عید هم که تموم کرد و منو تو شوک گذاشت ....

قربونت برم عزیزم❤❤ برای آرامش و حاجت رواییت 100 صلوات میفرستم حتما

خدا نکنه مهربونم ... ممنونم ازت عزیز دلم شاید با قلب پاک شماها دعا خونده بشه منم زودتر به آرامش برسم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه تایپ کردم ...  اره خوندم یه سال تو ماه رمضون بیشتر وقتا نزدیک به سحر هم میخوندم ...& ...

یه ماه واسه نماز شب کافی نیستا باید چند ماهی بخونی تا مشکلت حل بشه

ولی به نظرم وقتی میبینی هی میره میاد پس به دردت نمیخوره خدا هم بخاطر صلاحت حاجتتو نمیده

بسپر به خدا تا بهترینا رو به زنگیت بیاره

میفهمم دل کندن از کسی که دوسش داری سخته ولی غیرممکن نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
نصف شب دو رکعتیه ینی میتونی دو رکعت بخونی میتونی ۴رکعت،۶رکعت.تا۸ رکعت میتونی بخونی همینجور دو رکعت د ...

ممنونمممممممم ، میخونم الان . به کائنات اعتقاد دارم خیلی و به قانون جذب هم واقعا اعتقاد دارم 

یه ماه واسه نماز شب کافی نیستا باید چند ماهی بخونی تا مشکلت حل بشه ولی به نظرم وقتی میبینی هی میره ...

پس بازم شروع میکنم و ادامه دار .... 

نمی‌دونم واقعا ، اینو از خودش خواستم واقعا از خودش خواستم و خودش اینو سر راهم گذاشت 

ولی انگار واقعا باید دل بکنم 😞😞😞😞

پس بازم شروع میکنم و ادامه دار ....  نمی‌دونم واقعا ، اینو از خودش خواستم واقعا از خودش خواستم ...

ان شالله بهترینها در انتظارت باشه گلم

نیت کن ۴۰ شب نماز شب بخونی عزیزم

التماس دعا🙏

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
ان شالله بهترینها در انتظارت باشه گلم نیت کن ۴۰ شب نماز شب بخونی عزیزم التماس دعا🙏

به امید خدا ... ممنونم ازت ❤ 

حتما ،  چله میگیرم و شروع میکنم 

محتاجیم به دعا🌸🙏

دوست عزیز شاید ده سال دیگه نتیجه این دعاهاتو ببینی وقتی مثلا ی دفعه می بینی چقد خدا بهت لطف کرده از چه سختی هایی ردت کرده و چه نعمت هایی رو بهت داده عجله نکن فقط بسپار به خدا و نتیجشو عمیقا ببین 

عجله فقط تو رو شاید ظاهرا به اهدافت برسونه ولی ی دفعه ده سال دیگه می بینی نه اصلا هیچ چیز سرجاش نیست 

دوست عزیز شاید ده سال دیگه نتیجه این دعاهاتو ببینی وقتی مثلا ی دفعه می بینی چقد خدا بهت لطف کرده از ...

ممکنه ... ولی الان خیلی دلم گرفته ...

همه چیمون یه دفعه ازمون گرفته شد 

من کسیو که دوسش داشتم و شش سال بودیم با هم از دست دادم .... 

خونمون از دست رفت 

شغل پدرم نابود شد .... 

نمی‌دونم 

نمی‌دونم 😭😭😭😭😭 

2790
2823
2791
2779
2792