2777
2789
عنوان

خانمایی که راهشون دوره از خونواده

265 بازدید | 33 پست

هر چند وقت یه بار میپرسن خونه باباتون چقدر میتونیم؟من هر وقت میام خواهر میزدم ناراضیه دعوا راه میندازه خیلی اعصابمو خورد می کنه نمیشه هم نمیام هم دلم میگیره هم خونواده شوهر فکر میکنن بی کس و کارم شما چجوری رفتار می کنین

😍خدایا مرسی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مامان باباته

خواهرت واسه چی باید ناراضی باشه؟؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

قرار بود 12 هم برسم شعر ما که هم منو برسونن هم 13، اونجا باشم که همه جا بارونی بود گفتیم تو بارون نریم حالا میگه راهتان نداد یا بهم میگه همش اینجایی با دعوا

😍خدایا مرسی😍

من تک دخترم و یه داداش دارم که ازدواج کرده خیلی میمونم تایم خاصی نداره هر وقت وقت کنم میرم و تا جا داشته باشه میمونم به خواهرت ربطی نداره اصلا به بابات بگو 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘