2777
2789
عنوان

این پسته ها واقعی هستش ؟

696 بازدید | 24 پست

امروز یه بستنی زعفرانی کاله خریدم ۱۳ هزار تومن از این ظرفی های بزرگ بعد توش پره خلال پسته هستش چجوری میشه همچین چیزی ؟  پسته الان کیلویی ۲۰۰ تومن به بالا هستش بعد چجوری تو بستنی این همه پسته داره ؟‌ با عقل جور در نمیاد واقعا این ها پسته هستش ؟‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باقالی سبزووقتی تازست خشک میکنن خلال میکنن

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

یه بار رفتم کارگاه قنادی دوستم فصل باقلا بود کلی کارگر داشت باقلا پوست میگرفت وخلال میکرد گفتم اینا چه ربطی به کارتون داره گفت فکرکردی رو شیرینیا پسته هست همه باقلا هست😎😎یک هزارم شاید توش پسته باشه😲😲

اره باقالی هستن.این  زیتون پروده هایی که میخرین توی اوناهم۸۰ به۱۰ باقالی میریزن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕