2777
2789
عنوان

رویای صادقه

704 بازدید | 74 پست

سلااام خانم ها من بعضی اوقات چیزهایی درخواب می بینم مثلن صحنه ای چیزی  حتی ی لحظه یا چند دقیقه بعضی اوقات در واقعیت همونو می بینم  مثلن دیشب یا چند شب بود نمیدونم  کتاب جغرافیا باز کردم  بعد   یه لحظه ک کتاب رو ورق زدم   همون صحنه ای دیدم که در خواب دیدم  بعد   توخواب  یه حس  گفت  تو اگه درس هم زیاد بخونی چیزی نمی شی بعد دیشب درحال  ورق زدن بودم ناگهان همون حس  ب واقعیت تبدیل شد من 11 انسانی ام ینی الان هرچی درس بخونم چیزی نمی شم  چون این  حسه ب وافعیت رو دیدم 

M❤️متاهل و متعهدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله برای همه پیش میاد طبیعیه برا من زیاد پیش اومده ک یه صحنه ایی رو دیدم و برام تازگی نداشته انگار ق ...

خب الان  یعنی من هرچقددددد   درس بخونم چیزی نمیشم

M❤️متاهل و متعهدم

حالا شما درس بخون زیاد به اون حس اعتماد نکن :))

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

خوش به سعادتون خانم عطر خدا ان قدر قلب پاک داری واهل تهذیب نفس شده ای که رویا های صادقانه می بینی قدر این موقعیت ها را بدون ودر راه رشدوکمال بیشتر باز تلاش کن تا بتونی ازمقربان درگاه حق ومحرم اسرارباشی.

حتما کتاب های استادعلی الله وردیخانی را اگر بهشون دسترس داشتی مطالعه کن.

خوش به سعادتون خانم عطر خدا ان قدر قلب پاک داری واهل تهذیب نفس شده ای که رویا های صادقانه می بینی قد ...

الان    ینی چی  من   هیچی نمیششششششم همین بگین مممنون

M❤️متاهل و متعهدم

رویای صادقه که هست ولی اینکه شما درس بخونی چیزی نشی نه البته همه چیز درس نیست مهم اینه مهارتی بلد باشی درست و کامل نه اینکه درس مهم نباشه نه ولی من الان بهرخاطر یک سری اتفاقات فهمیدم مهارت و کار بلد بودن مهمتر از درس و نمره الکیه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوش به سعادتون خانم عطر خدا ان قدر قلب پاک داری واهل تهذیب نفس شده ای که رویا های صادقانه می بینی قد ...

خب من دلم میخواد معلم   ای خددددا نبشم ینی من هیچی نمییییییشم

M❤️متاهل و متعهدم

الان ینی چی   اون حس که گفته راسته ینی من هیچی نمیششم دوس دارم معلم بشم    

چرا عزیزم شما تلاش خودتون را بکن وتوکل هم به خدا داشته باش اگر مصلحت شما این باشه حتما معلم خواهی شد حالا هم اگر معلم رسمی هم نشدی می تونی معلم اخلاق باشی ودر رته های دیگر انسانی تحصیل کنی وفردی مفید برای خود وخانواده وجامعه باشی.

رویای صادقه که هست ولی اینکه شما درس بخونی چیزی نشی نه البته همه چیز درس نیست مهم اینه مهارتی بلد با ...

نه نه نه من میخوووام معلم بشم ارزوی قلبی منه اخه اخه چرررررا من دوس دارررم معلم بببببشم

M❤️متاهل و متعهدم