2777
2789
عنوان

آنلاین

17684 بازدید | 62 پست

یک ماه و نیم اومدم خونه پدرم ،شوهرم با خانوادش مسافرته ، اوایل تلگرامش کار نمیکرد واتساپم نداشت حالا درست شده و صبح تا شب آنلاینه منم هردو رو از کار کار انداختم و با خط دیگه میرم چکش میکنم البته غیر ازینکه خودش آنلاینه خواهرش هم آنلاینه ،تازه چند روز یبار به خط من زنگ میزنه اما من جواب نمیدم  با وجود اینکه دارم جدا میشم ازش از خودم بدم میاد که چکش میکنم و ناراحت میشم ازین چک کردن هام یعنی با کسی چت میکنه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه دوسش داری ک داری بنظرم 

زود برا جدایی اقدام نکن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اگه داری جدا میشی پس حساسیتت چی میگه؟ یا رومی روم یا زنگی زنگ دیگه عزیزم تکلیفتو مشخص کن اول...

گفتم که از خودم بدم میاد نمیدونم چرا هم بهش حساسم و هم قصد جدایی دارم اخه جدایی من اجباری دلم یه چیز میگه عقلم یه چیز دیگه

گفتم که از خودم بدم میاد نمیدونم چرا هم بهش حساسم و هم قصد جدایی دارم اخه جدایی من اجباری دلم یه چیز ...

نمیدونم وضعیتت چیه و چطوریاست ولی اصولا عقل تکیه گاه مطمئن تریه 

امیدوارم منطقی و با حوصله فکر کنی و بهترین تصمیم ممکنو بگیری.. 

تاپیکم میخونی مشاورم گفته جدا بشو ،ولی یه روانشناس گفت جدا نشو گیجم

ببین خودت از ت دلت چی میخوای ایشالله خدا ب دلت ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نمیدونم تا روز اول عید پیام داد و تبریک عید گفت قبلش اظهار دوست داشتن کرد من اصلا هیچکدوم ...

اگر مشکلتون قابل حل کردنه بهش فرصت دوباره بده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...