2789
عنوان

آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 17673 بازدید | 62 پست
ببین خودت از ت دلت چی میخوای ایشالله خدا ب دلت ارامش بده 

ممنون ولی چند وقته آرامش ندارم و واقعا دارم اذیت میشم هم از سمت خانواده که بهم تحمیل میکنند هم از سمت همسرم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

《فکر میکردن ندارم اما الان اینکارارو که میکنم و بین‌المللی به خودم شک دارم بتونم دووم بیارم》 این ...

اشتباه نوشتم درستش کردم فکر میکردم ،بی تابی میکنم به خودم شک کردم که بتونم دوام بیارم

خانوادم راضی نمیشن میگن بین ما و اپن یکی انتخاب کن و این به درد زندگی نمیخوره 

مشکل اصلی سر چیه اگر دوست داری بگو مشکل اون اقا چیه که میخوای جدا بشی تا بتونیم راهنماییت کنیم

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

عزیزم من تاپیکای قبلیتونو خوندم

چرا میخوای خودتو آزار بدی؟ این حس از دوس داشتن نیس از نگرانی برای آیندس بنظرم

خیلی وضعیت آزار دهنده ایه شما توی این زندگی از بین میری دور از جون بفکر خودت باش ببین چقدر تحمل داری؟ 

چطوری؟

مطمئنم دوسش داری من خودم از قانون بازگشت عشق استفاده کردم و دوباره عشقمو به دست آوردم توی گوگل سرچ کن راه بازگشت عشق از دست رفته مو به مو اجراش کن حتی بعدا توی زندگیت، بخدا زندگیت ازین رو به اون رو میشه من یک ساله آرامش دارم و مدیون همین قانونم امیدوارم توم مثل من بخوبی ازش استفاده کنی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم من تاپیکای قبلیتونو خوندم چرا میخوای خودتو آزار بدی؟ این حس از دوس داشتن نیس از نگرانی برای آ ...

از خودم میترسم که نتونم تحمل کنم اخه چرا باید همش بهش فکر کنم صبح تا شب فقط در حال چک کردن تل گرام و واتساپشم مخصوصا از پنجم عید که اینارو وصل کرد به خانوادم هم که میگم غصه میخورن و حرص کسی درکم نمیکنه نمیدپنم به کی بگم 

مطمئنم دوسش داری من خودم از قانون بازگشت عشق استفاده کردم و دوباره عشقمو به دست آوردم توی گوگل سرچ ک ...

تاپیک داستان زندگیم گه جدید گذاشتم بخون ببین درسته اینکارو بکنم؟

از خودم میترسم که نتونم تحمل کنم اخه چرا باید همش بهش فکر کنم صبح تا شب فقط در حال چک کردن تل گرام و ...

اگه از ته دلت دوسش داری میفهمم چقدررر سخته

ولی وقتی مشکلت رو قبول کردی رفتی پیش مشاور و تا پای طلاق پیش رفتی یعنی منطقی تصمیم گرفتی

احساس میکنم این حست بیشتر نگرانی و ترس از آیندس

نمیدونم این مرض چک کردن چیه افتاده به جون ما زنا 

من یه وقتا شوهرم کنارمه ناخودآگاه میرم چکش میکنم وای

ممنون ولی چند وقته آرامش ندارم و واقعا دارم اذیت میشم هم از سمت خانواده که بهم تحمیل میکنند هم از سم ...

ایشالله انتخاب درست بکنی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
از خودم میترسم که نتونم تحمل کنم اخه چرا باید همش بهش فکر کنم صبح تا شب فقط در حال چک کردن تل گرام و ...

به نظر من هنوز دوسش داری وقتی اینکارو میکنی یا اینکه وابسته اشی ولی تصمیم درست بگیر من خیلیا رو دیدم اطرافم که جدا شدن و واقعا الان پشیمونن و راه برگشتی هم نیست

یاصبرتو ببر بالا

یا توقعتو بیار پایین 

ولی ببین اگه اون ازدواج کنه تو تحملشو داری؟؟

چون مردا سریع شرایطشون جور میشه برا ازدواج ولی تو به بعدتم فکر کردی که میخوای چیکار کنی 

یعنی شرایط بعدت از الان بهتر میشه 

یعنی اگه با شخص دیگه ای ازدواج کنی خوشبخت میشی 

واگه شوهرت از تو زودتر ازدواج کرد چی؟؟؟

به نظر من به اینا هم فکر کن

به نظر من زندگیت مهمتره تا حرفای خانواده ات.....