2777
2789
عنوان

چاق شدم تو عید

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 32 پست
قد و وزنت چنده

۱۶۵

۵۰ وزن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از تصادف به بعد اینطوری شدم کزنم میره بالا بدتر هشت ساله درد دارم تا وزنم میره بالا سریع رگ پام م ...

از تصادف به اینور عکس انداختی از کمرت؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
۱۶۵ ۵۰ وزن

کمی حداقل باید شست باشی من صبح یه لیوان چایی شیرین میخورم با یه نصفه نون و در طول روز غذامم میخورم وسطاش شیرینی کولوچه گز آجیل پفک هر چی دستم بیاد میخورم رو هر چیم بشه و خوشمزه کنه سس میزنم سالاد با سس هم عالیه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

آره دو بار ام آر آی گرفتم فقط دوتا دیسک بیرون زده دارم هی خوب میشه هی میزنه بیرون😔😔😔😔

تصادف خیالی بدی داشتم کمربندم نبسته بودم شش تا ملق زدم با ماشین شوهرم پرت شده بود از ماشین بیرون اونم پنج صبح تو تاریکی و سرمای اول اسفند خیلی بد بود تا سه سال ترسش تو تنم بود

منم هر روز قصد رژیم گرفتن میکنم ولی نمیشه اینقدر غذاهای خوشمزه وجود داره آدم دلش میسوزه نخوره 😂😂😂 ...

😂😂😂😂خسته نباشی کاش شماره ای چیزی از همسرت بده من کارش دارم یه راز مهمیه باید بدونه😂😂😂😂😂

تصادف خیالی بدی داشتم کمربندم نبسته بودم شش تا ملق زدم با ماشین شوهرم پرت شده بود از ماشین بیرون اون ...

وااای 😱😱😱 خدا بهتون خیلیی رحم کرده پس

وااای 😱😱😱 خدا بهتون خیلیی رحم کرده پس

خیلی ماشینمون کلا خورد شد هر کی میدید میگفت کسی زنده اومده ازش بیرون همسرم سر آسیبی که به ریه هاش خورد خر و پفی شد و دیگه خوب نشد

آره دو بار ام آر آی گرفتم فقط دوتا دیسک بیرون زده دارم هی خوب میشه هی میزنه بیرون😔😔😔😔

دیسک اگه تازه باشه ینی زود بفمهی مبتونی با استخرو ورزشای مخصوصش خوب کنی  ولی اگه کهنه باشه وطولانی مدت راه حلش فقد عمله 

خیلی ماشینمون کلا خورد شد هر کی میدید میگفت کسی زنده اومده ازش بیرون همسرم سر آسیبی که به ریه هاش خو ...

واقعا معجزه بوده خداروشکر ک مشکل جدی تری پیش نیومده براتون 

ببین اگه میخوای واقعا کم کنی

روزی یه ساعت پیاده روی تند حتما برو، غذاتم بخور ولی حجمشو کم کن. 

هله هوله و شیرینی جات و ریزه خوری رو حذف کن از برنامه ت.

شامتم سبک بخور و به جای چای سیاه، چای سبز بخور

و همچنین آب کرفس چربی سوزه خیلی خوبیه

ببین اگه میخوای واقعا کم کنی روزی یه ساعت پیاده روی تند حتما برو، غذاتم بخور ولی حجمشو کم کن.  ...

آره دیگه باید تصمیم جدی بگیرم واقعا دارم اذیت میشم از فردا رعایت میکنم

😂😂😂😂خسته نباشی کاش شماره ای چیزی از همسرت بده من کارش دارم یه راز مهمیه باید بدونه😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 

ولی واقعا اگه یک ماه به رژیمی که میگه عمل کنم ۱۲ کیلو کم میکنم  باهم رژیم گرفتیم اون یکماه ونیم ۱۷کیلو کم کرد من فقط ۵ کیلو  بازم جای شکره😂😂😂😂😂 

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
کمی حداقل باید شست باشی من صبح یه لیوان چایی شیرین میخورم با یه نصفه نون و در طول روز غذامم میخورم و ...

خخخ واییی منم اینا مبخورم اما چاق نمیشم 😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤