2777
2789
عنوان

چاق شدم تو عید

452 بازدید | 32 پست

یه تصادف داشتم هشت سال پیش مهره های کمرم آسیب دیده و یک دیسک کهنه دارم نباید اضافه وزن داشته باشم حالا دردش ریخته تو پام مثل اردک راه میرم قبلا ده کیلو اضافه وزن داشتم حالا پنج کیلو بعش اضافه شده باید بیست کیلو کم بشم یعنی پنج کیلو از نرمالم کمتر که فشارر از رو عصبم برداشته بشه چکار کنم خوب شیرینی دوست دارم غذا دوست دارم خدا چرا انقدر بی ارادم بعدم قدم بلنده چاقیم نشون نمیده انقدرا همشم مهمونی ایم نخوریم بدشون میاد بخوریمم که دیگه هیچی چکار کنم بذارم بعد از سیزده کسی قرص لاغری معتبر و مطمعن سراغ داره 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلو میخوای بیا ببر خیرشو ببینی پولشم نمیخواد بدی🤣🤣🤣🤣

هرچی بیشتر بهتر خداخیرت بده 😁😁

ای کاش میشد واقعا 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هرچی بیشتر بهتر خداخیرت بده 😁😁 ای کاش میشد واقعا 

بیا از فردا هر چی میخورم بهت پیام میدم تو هم بخور قول میدم سر یه ماه ده کیلو چاق بشی

اگه دیسک داری ک باید خیلیی رو وزنت دقت کنی نره بالا مخصوصا شکم چون ورزش ک نمیتونی بکنی فشار میاره به کمرت یه چن شب میوه بخور ولی شام نخور  ناهارو صبحونتو کامل بخور ولی شکمت ک اب شه حله و اینکه گفتی دیسکم زده به پاهام نمیخوام ک بترسونمت ولی فکر میکنم ک دیسکت پاره شده میزنه پاهات اخه خالمم دیسک داش اولش پا درد نداش بعد دیگه زد به پاهاش رف دوباره از کمرش عکس گرف گفتن پاره شده دیکست باید عمل کنی یع دکتر خیلی خوبم تو شیراز هستش اون عمل کرد سه ماه خوابید هیچ کاری نکرد الان بهتره درد پاهاشم خوب شده

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
بیا از فردا هر چی میخورم بهت پیام میدم تو هم بخور قول میدم سر یه ماه ده کیلو چاق بشی

مبخورم اما اشتها اونچنانی ندارم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
😂😂😂 نگفتم؟

😂😂😄😄😄😍😍😍😍😍

منم هر روز قصد رژیم گرفتن میکنم ولی نمیشه اینقدر غذاهای خوشمزه وجود داره آدم دلش میسوزه نخوره 😂😂😂😂

ماه رمضان ملا نصرالدین  نشسته لب رود خانه خرجین خرشو گرفته روش داشته آب می خورده یکی می پرسه چرا اونو سرت گرفتی میگه آخه روزه هستم خدا نبینه 😂😂😂

منم رژیم میگیرم از شوهرم قایمکی میخورم 😂😂😂😂

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است

وای منم قدم بلنده چون مشخص نیست بم هی میخورم هی میخورم فقط وزن اضاف میکنم 😢اصلا نمیتونم نخورم عاشق غذام و خوراکی ...

😥تورو خدا برا کاربریم تبریک نگین خیلی ضایست ....من این بار دهمه ک میترکم و باز ثبت نام میکنم 😪
اگه دیسک داری ک باید خیلیی رو وزنت دقت کنی نره بالا مخصوصا شکم چون ورزش ک نمیتونی بکنی فشار میاره به ...

من از تصادف به بعد اینطوری شدم کزنم میره بالا بدتر هشت ساله درد دارم تا وزنم میره بالا سریع رگ پام میگیره چند ساله همین وضعمه