چرا جاری ها انقدر بدجنسن؟ من به جز احترام کاری باهاشون ندارم اما اونا خیلی کرم میریزن و زخم زبون میزنن... جاریم عروسیم اومد به من و شوهرم سلام نداد!!! یعتی تا این حد مریضه
بی محلی کاره خوبیه ایا ؟؟در مقابله با این مدل ادمای بیمار ؟؟
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم این رفتارای اینجوری از حسادت و عقده های درونی بلند میشه و جاری و دختر خاله و اینا نمیشناسه ولی چون جاری ها با هم مقایسه میشن اون عقده ای ها بیشتر عقده هاشونو خالی میکنن. به جهنم .. تو خوش باش بذار هرکی نمیتونه ببینه کور شه. والااا
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)