2777
2789
عنوان

جاری

258 بازدید | 15 پست

چرا جاری ها انقدر بدجنسن؟ من به جز احترام کاری باهاشون ندارم اما اونا خیلی کرم میریزن و زخم زبون میزنن... جاریم عروسیم اومد به من و شوهرم سلام نداد!!! یعتی تا این حد مریضه

بی محلی کاره خوبیه ایا ؟؟در مقابله با این مدل ادمای بیمار ؟؟

صد در صد 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسادت ریشه همه این رفتارهاس

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
متاسفم براتون شما با این ادبیاتتون واقعا خانومید؟

نه من اقام 

خجالت نكشيدي اومدي درخواست دوستي دادي با پيشنهاد بي شرمانه 

چرا ميخواستي بي عفتم كني هاااااان😔😒

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

بنظرم این رفتارای اینجوری از حسادت و عقده های درونی بلند میشه و جاری و دختر خاله و اینا نمیشناسه ولی چون جاری ها با هم مقایسه میشن اون عقده ای ها بیشتر عقده هاشونو خالی میکنن. به جهنم .. تو خوش باش بذار هرکی نمیتونه ببینه کور شه. والااا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بي محلي ك هيچي  باد محلي بكنش💨

😮😂😂😂😄😄😄😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

[QUOTE=85709548]یعنی خدایی حواست بود کی تو عروسیت بهت سلام 

یعنی شما حواست نبود؟ تو فیلم هم ندیدی؟ این بشری که من میگم به حدی تابلویه که فردای عروسی مادرشوهرم تماس گرفت بابت رفتار زشتش عذرخواهی کرد

[QUOTE=85709548]یعنی خدایی حواست بود کی تو عروسیت بهت سلام  یعنی شما حواست نبود؟ تو فیلم هم ند ...

خداشاهده حواسم نبود و هیچ وقت تو فیلم دقت نکردم

ولی خب وقتی میگی تابلو بود حتما بوده دیگه. بازم خوبه شعور مادرشوهرت رسیده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!