2777
2789
عنوان

این آزمایش هورمونی که میگن دقیقا چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 27 پست
نمیدونم چند تا زیاد خیلی زیاد کل خونه موها منه ایشالله برمیگردیم هیچ دارویی و هبچ دکتری بالاتر از خد ...

من پسر داییم قرص hire vitمیخوره تقریبا ریزشش قطع شده و موهاش در اومده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خواهرم با دفترچه تامین اجتماعی 38 شده بود ولی یه سری خانوما اینجا میگن بالا 300 شده

عزیزم آزمایش هورمون آزاده،منم دفترچه تأمین اجتماعی دارم ولی با نداشتنش فرقی نداره.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
هنوزم داره میخوره قطع نکرده بیوتینم میخوره ولی نمیدونم از کی شروع کرده یه دوره ای اصلا داشت کچل میشد ...

هیرویت 15 عدد خوردم تاثیر نداشت پرت کردم رفت😆آمپول بیوتین میزنم امروز اولیش بود ولی یع کاربری تو دلمو خالی کرد که آمپول بیوتین تا به مدت خوبه بعد دوباره سروع مبشه ریزش😐

و دیگر هیچ...

هیرویت 15 عدد خوردم تاثیر نداشت پرت کردم رفت😆آمپول بیوتین میزنم امروز اولیش بود ولی یع کاربری تو دل ...

15 تا کمه حداقل 2 ماه باید خورد بیوتین رسد مو هم زیاد میکنه دوستم میخورد میگفت موهاش بهتر شده

عزیزم آزمایش هورمون آزاده،منم دفترچه تأمین اجتماعی دارم ولی با نداشتنش فرقی نداره.

احتمال زیاد آزمایشگاهی که شما رفتی با بیمه تامین اجتماعی قرار داد نداشتع چون من قشنگ یادمه تو برگه پذیرش زده بود شصت و خورده ای پرداخت بیمه

و دیگر هیچ...