سلام عزیزم سوگند جونم قربونت برم خیلی یخوشحال شدم که اومدی وخبر دادی خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم راهت سخته اما خوب تموم میشه غصه نخور قوی باش چقدر خوبه که ژهرا جون هوشیار بود هوشیار تر شد خدارو صد هزار مرتیه شکر پشر منم از دیروز میشینه بعد از دخ جلسه کار درمانی نشست کار درمانش خیلی خوشحال شد گفت خیلی زود جواب داده میدونی من ده جلسه بردمش بعدش یه وقفه یکماه بخطار تعطیلات و تب دندونس دو هفته ای پسرم افتاد دیگه نا امید شده بودم ولی درست تو اوج نا امیدی دیدم پسرم میشینه الباه هنمز تعادل نداره که کار درمان میگه اولشه تا یکماه دیگه کامل میشه نشستنش همین که مدل چهار دست وپا نیشه یعنی توانشو داره الگوشو ثبت کن تو ذهنش میدآنمدکه خودت میبریش اما بذار منم بگم شاید فرق بکنه برای چهار دست وپا رفتن مار درمان پسر من میگه من وشهرم دونفری اون دو تا دستاشو بگیره من پاهاشو وقتی روحالت چهار دستو پا هست من پای راستشو ببرم حلو شوهرم دست چپشو من پای چپشو ببرم شوهرم دست راستشو تکول برخدا. انشالله یروز میای مییگی در کمال نباواری زهرا جون راه نیره انشاللله
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔