2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این کارو نکن من دخترم ۴ سالش بود باردار شدم خیلی مردد بودم و گاها ناراحت الان ۱۰ روزه پسرم اومده بغلم بخدا بهترین هدیه خداس خیلی اشتباه میکردم با این که شاغلم و  سرم شلوغ اما نمیدونی چقد خدارو شکر میکنم دارمش دو تا بچه عالیه خصوصا با این فاصله سنی نگران نباش بهترین زمانه

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من یک بچه یکساله دارم سه ماهه که ناخواسته باردار شدم ولی خدا خواسته ایشالله برام حفظش میکنه کارمند هم هستم دور از خانواده. انشالله خدا مهر نی نی تو هم تو دلت بندازه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
میترسم بچه اولم غصه بخوره که اونو شیر بدم 

اصلا اینطور نیس بستگی به رفتار شما و باباش داره و اینکه از الان و تو طول بارداری بهش بگین چقد دوسش دارسن و نی نی جدید اصلا باعث یاد رفتن اون نمیشه من همین کارو کردم الان عاشق داداششه 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من یک بچه یکساله دارم سه ماهه که ناخواسته باردار شدم ولی خدا خواسته ایشالله برام حفظش میکنه کارمند ه ...

وای خودت و اماده کن برای بچه داری سخت 😄😄😄

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
میترسم بچه اولم غصه بخوره که اونو شیر بدم 

بيخيال بابا 

فكر كردم مشكل خاصي هست 

٣ سال خيلي خوبه 

ولي كلي كتاب هست واس رفتار با بچه اول وقتي دومي مياد 

بخون كه تو روحيش اثر نذاره ،و باش كنار بياد 

اگر شما و همسرت خوب مديريت كنيد خيلي ميتونن واس همديگه خوب باشن ،برعكس ميتوني هم دشمنشون كني ،همه چيز بستگي به شما و همسرتون داره 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي