2777
2789

میخوام برم پیگیر شم بپرسم حق التدریسی میگیرن یا نه چجوری باید بگم یعنی خودتون چجوری اولش اقدام کردین؟ من تازه فارغ التحصیل شدم سابقه کاری زیاد ندارم 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
عزیزم اولش باید بری به عنوان کارآموز درخواست بدی.  و راه دیگه هم اینه که از این طرح ها و کلاسا ...

اوووف اینجوری خیلی طول میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدرسه غیر انتفائی هستم.دعا دعا میکنم این دوماهم زودتر بگذره تا عمر دارم نمیرم مدرسه غیر انتفائی.مثل گداها رفتار میکنن با ما معلم ها

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
حق التدریسی نیست که مدرسه غ ا به عنوان نیروی ازادی موسس بهت حقوق میده ،بیمه ی کاما یا نیمه برات میری ...

منظورم همونه بیمه هم نمیخوام بشم

من مدرسه غیر انتفائی هستم.دعا دعا میکنم این دوماهم زودتر بگذره تا عمر دارم نمیرم مدرسه غیر انتفائی.م ...

واقعا؟ چرا آخه،؟ حقوقت ن کمه؟ 

رشته تحصیلی تون چیه؟ 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

کلا چرته ! همه حرص و جوشی که برا یادگیری بچه ها میزنی الکیه !! چرا ؟ چون میگن خانواده ها پول دادن و توقع دارن!! و نمره همشونو باید "خیلی خوب" بدی ! چون در هر صورت نمیتونی این بچه های لوس و ننر رو دعوا کنی چون اگه کار به دفتر و خانواده کشیده بشه حتی کار به اخراج و بی عزت کردن معلم میکشه ولی یه آخ به بچه نمیگن. 

این چیزاش خیلی آدمو اذیت میکنه. 

منم تا آخر اردیبهشت قرارداد دارم و بعدش نمیدونم برم یا نه !! 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم
کلا چرته ! همه حرص و جوشی که برا یادگیری بچه ها میزنی الکیه !! چرا ؟ چون میگن خانواده ها پول دادن و ...

واقعا حقوقش کمه کلی منت و حرف و تیکه ی موسس و مادر و بچه های چ..س لوس و تحمل کنی اخرشم هیچی به هیچی 

من فقط بیمم خوبه 

ولی خسته شدم باید ۷صبح مدرسه باشم ۱بعداز ظهر برم خونه هفته ایم ۲۵ساعت حساب میکنع

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
کلا چرته ! همه حرص و جوشی که برا یادگیری بچه ها میزنی الکیه !! چرا ؟ چون میگن خانواده ها پول دادن و ...

ای بابا اینجوری که خیلی بده، من دانشگاه عربی خوندم بعدش حالا لیسانس که گرفتم رفتم دنبال کار هیچ جا کار نبود حالا رفتم آموزشگاه خیاطی دارم خیاطی یادمیگیرم بعضیا مسخرم میکنن میگن میرفتی درستو ادامه میدادی ولی دیدم وقتی هیچ جا کار نیس همش شده پارتی چرا خودمو اذیت کنم چون دوسال دیگم قصد بچه دارشدن دارم 

عربی

پیگیر آزمون های استخدامی باش. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .