2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیاز داغ می گیرم مرغ و تفت می دم بعد زردچوبه رو هم تفت می دم.پودر سیر می ریزم می ذارم بپزه .آبش که کم شد نمک و زعفرون می ریزم یعنی آخرای کار چندتا قل زد بر میدارم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

ابتدا پیاز سرخ کن. بعد فلفل دلمه بریز توش تفت بده. بعد هویج بعد قارچ . همشون خورد. قارچ یکی دوتا سالم  بذار. بعد ادویه و رب بزن. بعد مرغو بذار تو همینا کمی تفت بده. بعد آب بریز روش. بعد آلوچه بریز. و بذار حداقل ۳ شاعت بپزه. 

💜💖❤

رب نمیخوای خب اینکارو کن:

مرغو سرخ کن 

تو همون روغن پیاز سرخ کن

بعد زعفرون  و  اب بریز بعد مرغو بنداز توش بپزه

کشمش رو با روغن تفت بده

برنجو بریز رو دیش کشمش و زعفرون روش 

مرغا هم روش 

عالی میشه

لطفا پستمو لایک نکنین

مرغو بریز ت قابلمه اب بریز توش

پیاز خلالی کن توش بدون اینک سرخش کنی

فلفل دلمه بریز

هویج حتمااا بریز

زردچوبه و نمک

فلفل زیاد خوشمزش میکنه

پودر دارچین نوک قاشق چایی خوری

زعفرون

محشر میشهههه 

من دو‌مدل که به نظرم خوشمزس رو میگمت 

اول مرغ رو ۲ ساعت قبل تو نمک و زعفرون بخوابون زیر سلفن جای خنک بعد با ۱ ق روغن(من نارگیل میزنم)بسرخش بعد اب گرم جوش نه گرم بریز روش تا بپزه ادویه هم به سلیقه خودت 

دوس داشتی یه سس گوجه درس کن بعدن زیرش بریز نداشتی صب بنما تا ابش جم شه با همون روغن ته اش طلایی سرخش کن ....

مدل دیگه مرغ تو نمک بزن ۳ تا پیاز خلال کن روش بزار رو شعله کم درشو بزار پیاز اب میندازه مرغت تو اب پیاز میپزه به شدت لذیذه 

فقط مراقب باش وا نره برای اینکارم قبل از اینکه شعله رو کم کنی اول مرغتو سرخ کن با چربی خودش 

ظرفش باید نچسب باشه و تابه به نظرم مناسبه 

در اخرم زعفرون اضافه اش کن و فلفل سیاه اسیابی