2777
2789
عنوان

ی لحظه ....

312 بازدید | 37 پست

خانوما شما اگه ی خانواده رو ببینید

ک ۳تا از دخترانش و یکی از پسراش طلاق گرفته باشن چ فکری میکنید دربارشون؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهل زندگی نیستن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

فکر خاصی نمیکنم

مثلا چه فکری بکنم؟

🤔

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
کلا چند تا هستن که چهارتاشونذفقط طلاق گرفتن؟

۵تا

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
میگم خاک تو سر ننه تون که این جوری تربیتتون کرده .اگه یکی طلاق بگیره مشکلی نیست ولی وقتی ۴ تا توی یه ...

خوب اگه دلایل طلاقشوتو بدونی

والا من چون دیدم خانواده ای که واااااقعا آدم نبودن و همه بچه هاش طلاق گرفتن یا طلاق دادن، (از ۶ تا بچه فقط یکیشون داره زندگی میکنه که رفت و امد زیادی با بقیه نداره. ۳ تا دختر و ۲ تا پسر جدا شدن) ذهنم ناخوداگاه منفی میشه. از طرفی دو تا خواهر هم دیدم که واقعا بدشانسی اوردن و مجبور به طلاق شدن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اهل زندگی نیستن

همه ازشون تعریف میکنن