2777
2789
عنوان

ی لحظه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
خوب اگه دلایل طلاقشوتو بدونی

زنداداش خوده من به جز یکی از خواهرش 4 تای دیگشون ازهم جدا شده بودن حتی خودش هم قبلا ازدواج کرده بود و متاهل بود ولی برادرم مجرد بود از اول ولی زنداداشمو دوسداشت.

بعد ازدواج زنداداشم هرچیزی ک توی زندگیه قبلیش نداشتو میخواست ک برادرم براش فراهم کنه و سه چهار سالی رفت و آمد نکردیم باهاشون 

ولی در کل الان باهم روابط خوبی داریم و گذشته فراموش شده

اینو گفتم ک بگم تو تموم این مدت از اعضای خانوادش بااینک 4تا مطلقه داشتن جز خوبی چیزی ندیدیم و خودش یکم مشکل داشت ک اونم حل شد

در کل ربطی نداره بعضیا واقعا اتفاقاه عجیبی براشون پیش میاد که خودشون درش دخیل نیستن و اصلا نباید قضاوت کرد

عاقلانه انتخاب نکردن دیگه. ظاهر بین هستن یا ساده

اینطوری بگم که بجز یکی شون هیچکدوم با رضایت قلبی خودشون ازدواج نکردن

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه خیلی نه؟

خیلی

اونی شوهرشو دوست نداشته و اونیکه بجه ننه بوده شاید راه داشت برای درست شدن ولی دوتای دیگه نه

بهرحال بیچاره پدرمادرشون

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من هیچوقت به این موضوع ک یه نفر طلاق گرفته اصلا فک نکردم

ک ببینم طرف خوبه بده یا هرچی

همیشه میگم باهم جور نبودن و چقد خوب ک شعورداشتن از هم جدابشن ک همو اذیت نکنن

ن مثه همسایه ما یه سره دعوا

شوهرش سرکاره زنگ میزنه تلفنی دعوا میکنن خونستم حضوری دعوا میکنن با صدای بلند فحشای بد بهم میدن خب از هم جدا شن ک بهتره ک

خیلی اونی شوهرشو دوست نداشته و اونیکه بجه ننه بوده شاسد راه داشت برای درست شدن ولی دوتای دیگه نه ب ...

اونکه شوهرشو دوس نداشت گویا سعی زیاد کرده ولی۵سال بیشتر دوام نیاورده

اون یکیم ۷سال گفت درست میشه و روز ب روز بدترشده 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اینطوری بگم که بجز یکی شون هیچکدوم با رضایت قلبی خودشون ازدواج نکردن

پس احتمالا یه مادر یا پدر کم عقل و زورگو دارن

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
پس احتمالا یه مادر یا پدر کم عقل و زورگو دارن

گویا همه فامیل هم بودن و برای اینکه دل کسی نشکنه و ناراحت نشن بچه هارو مجبور ب ازدواج کردن