سلام دوستان به نظرتون چطوری میشه از یه کار دولتی استعفا داد؟ استخدام پیمانی هستم و قبل استخدام تو محضر تعهد ده سال امضا کردم که تا ده سال استعفا و انتقال به سایر ادارات نگیرم.سه سال هم سابقه دارم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به سختی این کارو پیدا کردم و با گذراندن مراحل آزمون و مصاحبه و گزینش استخدام شدم ولی الان میبینم با روحیه ام سازگار نیست ...میدونید وضعیت مراجه کننده ها تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره...حقوق و درآمد چندان خوبی هم نداره
نه بابا هیییچ مشکلی نداره،برو مثل شیر استعفا بده.خواهر من استخدام پیمانی وزارت بهداشت بود تعهد پنج ساله داده بود ،تامین اجتماعی قبول شد ،رفت استعفا داد
خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.