2777
2789
عنوان

استعفا

794 بازدید | 20 پست

سلام دوستان به نظرتون چطوری میشه از یه کار دولتی استعفا داد؟ استخدام پیمانی هستم و قبل استخدام تو محضر تعهد ده سال امضا کردم که تا ده سال استعفا و انتقال به سایر ادارات نگیرم.سه سال هم سابقه دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سختی این کارو پیدا کردم و با گذراندن مراحل آزمون و مصاحبه و گزینش استخدام شدم ولی الان میبینم با روحیه ام سازگار نیست ...میدونید وضعیت مراجه کننده ها تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره...حقوق و درآمد چندان خوبی هم نداره

نه بابا هیییچ مشکلی نداره،برو مثل شیر استعفا بده.خواهر من استخدام پیمانی وزارت بهداشت بود تعهد پنج ساله داده بود ،تامین اجتماعی قبول شد ،رفت استعفا داد

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

منم انقد دنبال کارم و ناامید از پیدا کردنش ک نگو

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
کاش میشد  منم تو تامین اجتماعی استخدام بشم

رشته ات چیه؟

چند سالته؟

بگو تا راهش رو بهت بگم

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز