2777
2789
عنوان

مادرشوهر

633 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

عید همگی مبارک

عزیزان میشه بگین با مادرشوهر لوووووس چطور باید برخورد کرد؟؟؟مادرشوهرم خیییلییی لوسه و خیلی خیلی از بچه هاش انتظار داره.من نامزد هستم و تواین 8 ماه هیچی از لذت نامزدی نفهمیدم.چون مدام انتظار داره یکی پیشش باشه و همسر منم مجبوره کنارش باشه.توروخدا راهنماییم کنین.میترسم بعد عروسی ب مشکل بخوریم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر شوهر منم همینه همش پیش بچه هاش  میناله که آی ما تنهاییم آی در و دیوار داشت مارو میخورد آی دلمون گرفت آی.... 😤 شوهر منم که قربونش برم😐 حالا خوبه که پدرشوهرم زنده ست!!! خدا نیاره اون روزو که پدر‌شوهرم زودتر بمیره... 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
این مدل آدمها انقدر که از بچه هاشون انتظار ناز کشیدن دارن از شوهراشون نداشتن

کلا میخوان کمبودهای شوهرشون رو با بچه شون جبران کنن متاسفانه و اینجوری میشه که یه بچه وابسته و بچه ننه تربیت میکنن (مخصوصا مادر نسبت به پسرش) 

مادر شوهر منم همینه همش پیش بچه هاش  میناله که آی ما تنهاییم آی در و دیوار داشت مارو میخورد آی ...

خدا رحم کنه بهت.مگه اینکه شوهرت ب حرفت گوش کنه ک اونم بعیییید میدونم هرمردی حرف گوش کنه زنش نیس

کلا میخوان کمبودهای شوهرشون رو با بچه شون جبران کنن متاسفانه و اینجوری میشه که یه بچه وابسته و بچه ن ...

بله متاسفانه . معمولا بعد از فوت پدرشوهرا مشکلات اینچنینی خیلی باعث اختلاف و تفرقه و حتی جدایی بین بچه های اون زنهای خودخواه میشه

خدا رحم کنه بهت.مگه اینکه شوهرت ب حرفت گوش کنه ک اونم بعیییید میدونم هرمردی حرف گوش کنه زنش نیس

این شوهر و مادرشوهری که من میبینم.... اگه یه روز این اتفاق بیفته مطمئنم باید بریم تو یه آپارتمان زندگی کنیم اونوقته که فصل تازه ای تو زندگیم شروع میشه😐

بله متاسفانه . معمولا بعد از فوت پدرشوهرا مشکلات اینچنینی خیلی باعث اختلاف و تفرقه و حتی جدایی بین ب ...

دختراش که اهمیت نمیدن تک پسرشه که باید بهش برسه.... امیدوارم با فاصله کمی از هم بمیرن.. 😐

این شوهر و مادرشوهری که من میبینم.... اگه یه روز این اتفاق بیفته مطمئنم باید بریم تو یه آپارتمان زند ...

شوهر من بخاطر همین فیلمهای مادرش ده سال ما رو از زندگی عقب انداخت و کارمون رو به جدایی کشوند