2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 29 پست
شوهر من بخاطر همین فیلمهای مادرش ده سال ما رو از زندگی عقب انداخت و کارمون رو به جدایی کشوند

واااای بخاطر مادرش جدا شدید؟!!! متاسفم... متنفرم از مردهای وابسته، شوهر من باز یه جور دیگه احتمالا باعث جداییمون میشه

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

مشکل منم اینه ک نقش بازی میکنه الکی میگه وای حالم بده بعد میبریمش دکتر میبینیم فشارش نرماله همه چی اوکیه.ولی بچع هاش نمیفهمن ک فیلمشه ناراحت میشن و دل میسوزونن.خودشم بداخلاق نیس ک یه چرب زبونیه ک نگوووو.با قربون صدقه و این حرفا حرفشو پیش میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره همینکارو انجام بدیم.ولی متاسفانه بیشتر ازهمه از همسرمن انتظار داره و زیادی وابستشه.

من هست ساله مشکل دارم درست بشو نیستن و فایده نداره مخصوصا که مشکلاتتون بیستر بشه سرو ته شون و بزنی خونه مادرجون هاشونن...منکه داغون شدم و هنوزم نتونستم حلش کنم جز اینکه یه شهر دیگه زندگی کنم بدبختی علاوه بر اینکه مادرشوهرم لوسه و مهره مار داره و همرو تو دست خودش داره شوهرم لوستر و بچه ننه تره 

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
این مدل آدمها انقدر که از بچه هاشون انتظار ناز کشیدن دارن از شوهراشون نداشتن

افرین دقیقا همینه مادر شوهر من وقتیم شوهر داشت می گفت ما تنهاییم دق کردیم یه شب شوهرم اخر شب رفته بود خونشون خوابیده بود می گفت من دیدم چه ارامشی امشب گرفتم نگو تو اومدی اینجا من تا حالا انقدر با ارامش خوابم نبرده بود😑الانم فوت شده پدر شوهرم انتظار داره برم باهاش یه جا زندگی کنم با شوهرم مثل یه خلنواده ان که من زیادیم این وسط 

واااای بخاطر مادرش جدا شدید؟!!! متاسفم... متنفرم از مردهای وابسته، شوهر من باز یه جور دیگه احتمالا ب ...

در شرف جدایی هستیم. ده سال با اون ملکه عذاب تو یه ساختمان بودیم . با بدبختی و قهر و دعوا از اونجا بلند شدیم اومدیم خونه جدید . الان شش ماهه خونه نیومده

24 ساعت اینو میکشه اونجا تا حدی که بچه های دیگش هم ازش بریدن. این احمق هم برای اینکه فکر میکنه اگه نباشه ننش میمیره میره پیشش

حالا جالبه مادره اصلا یک لحظه هم تو خونه بند نیست ولی خوب جلو این اسک تمساح میریزه و این مجسمه حماقت رو مسخر خودش کرده

مشکل منم اینه ک نقش بازی میکنه الکی میگه وای حالم بده بعد میبریمش دکتر میبینیم فشارش نرماله همه چی ا ...

همه همینن من مادرشوهرم چنان خودش و به مریضی میزنه و الکی اه و ناله میکنه که ساعت دو شب باشه بهش بگی بریم بیرون زودتر از همه جلو در... برا همه مادرشوهرااا و خانواده های شوهر که باعث و بانی مشکلات و بحث و جدل بچه هاشون میشن متاسفم... نمیدونم از جون ما چی میخوان... منکه پدرمو دراوردن.. انقدر که دیگه با شوهرم حوصله همو نداریم.. همینجوریشم شوهر عصبی و پرخاشگره

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

تازه پدرشوهرم زندس و چنان خانم و ساپورت میکنه که اب تو دلش تکون نخوره بعد پسرای  روانی و لوسشون و میندازن به جون ما... حالم بهم میخوره مادرشوهرم قربون صدقه میره... از قصد جلو من اینکارارو‌میکنه.. میدونه مشکل داشتیم میدونه من دوست ندارم... همش سوسه میاد... من نمیدونم خدا چه عدالتی داره که کار بدجنس ها انقدر راحت پیش میره ... و به همه خواسته هاشون میرسنن ...

با عرض معذرت از تمام خانمهای محترم من اسم این مدل زنها رو میزارم فاحشه بجای مادر . اگه چاره داشتن سرویس های ویژه هم به پسراشون میدادن که پسره واسه اون کار هم نیاز به زن نداشته باشه

من شوهرم خیلی هوامو داره خیلی دوسم داره همیشه پشتمه ولی ب مادرش اصلاااا نمیتونه نه بگه.شده آژانس شخصی مادرشوهرم بخدا.یهو میبینی دوتایی خلوت کردیم بیرون بعد زنگ میزنه میگه بیا منو ببر فلان جا.اینم نمیتونه بگه نمیتونم نمیشه.چرااااا چون برادرشوهرم جوون مرگ شده پارسال بخاطرهمین خانوم هرچی بخواد همون لحظه میگن چشم.شوهر من مشکلش اینه که خیلی زیادی مهربون و دلسوزه.

در شرف جدایی هستیم. ده سال با اون ملکه عذاب تو یه ساختمان بودیم . با بدبختی و قهر و دعوا از اونجا بل ...

10 سال.. خیلی سخته، بچه هم داری؟ خدا نگذره از همچین مادرهایی که باعث عذاب بقیه میشن

10 سال.. خیلی سخته، بچه هم داری؟ خدا نگذره از همچین مادرهایی که باعث عذاب بقیه میشن

نه عزیزم خدا رو شکر بچه ندارم. صبر کردم و تمام راهها رو رفتم تا بعدا برام پشیمونی پیش نیاد

نه عزیزم خدا رو شکر بچه ندارم. صبر کردم و تمام راهها رو رفتم تا بعدا برام پشیمونی پیش نیاد

خیلی کار خوبی کردی که بچه دار نشدی... ☹️ مردها انسانهای بی لیاقت وابسته و ضعیفی هستن فقط ادعا دارن

با عرض معذرت از تمام خانمهای محترم من اسم این مدل زنها رو میزارم فاحشه بجای مادر . اگه چاره داشتن سر ...

حقا که از سخن از زبان ما میگویی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...